Serviceaftale om udskiftning af drev til MacBook Air Flash Storage

Apple har konstateret, at visse drev til 64 GB- og 128 GB-flashhukommelse, der er brugt i den tidligere generation af MacBook Air-systemer, måske ikke fungerer. Disse systemer blev solgt mellem juni 2012 og juni 2013.

Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder (AASP) reparerer eller udskifter de berørte drev til flashhukommelse uden beregning.

Hvis du har kørt en firmwareopdatering og er blevet omdirigeret til denne webside, skal du gå afsnittet Udskiftningsproces for at se de næste trin.

Du kan se, om dit drev er berørt, ved at gå til Mac App Store, klikke på Opdateringer og vælge Firmwareopdatering 1.1 til MacBook Air Flash Storage. Firmwareopdateringen tester dit drev for at se, om det er berørt. Du sendes tilbage til denne side for at udføre næste trin, hvis det er nødvendigt.

VIGTIGT! Hvis dit drev er berørt, anbefaler vi på det kraftigste, at du ikke installerer opdateringer til operativsystemer eller nye programmer. Vi anbefaler også, at du jævnligt sikkerhedskopierer dine data, indtil du tager din MacBook Air ind til service. Læs mere om mulighederne for sikkerhedskopiering

Udskiftningsproces

Hvis din MacBook Air har et berørt flashdrev, bedes du kontakte en af Apple-serviceudbyderne nedenfor og lave en aftale for at finde ud af, om drevet kan repareres, eller om det skal udskiftes:

• Apple-autoriseret serviceudbyder – Find en her.
  • Apple tekniske support – Kontakt os for at få oplysninger om lokale servicemuligheder.

Før du tager din MacBook Air ind til service, skal du sikkerhedskopiere dine data. Læs mere om mulighederne for sikkerhedskopiering.

Yderligere oplysninger

Du kan geninstallere den version af operativsystemet, der blev leveret sammen med dit produkt, ved at gå til Mac App Store. Alle andre programmer eller data skal gendannes fra den sikkerhedskopi, du oprettede, før drevet blev udskiftet.

Hvis du mener, du har betalt for en reparation eller udskiftning på grund af dette problem, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Dette verdensomspændende Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning af MacBook Air.

Programmet dækker berørte MacBook Air i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen. Apple fortsætter med at analysere servicedataene og leverer yderligere opdateringer, hvis der er behov for det.

Oplysningerne gælder pr. 30-10-2013