Support til Pages

Opsæt dit dokument

Vælg en dokumenttype, juster sidestørrelse og -margener, rediger tekstens udseende og meget mere.

Tilføj markeringer i dit dokument

Konverter håndskrift til tekst med Apple Pencil, tilføj noter, og tegn i et Pages-dokument.

Naviger i dit dokument

Brug visningen indholdsfortegnelse til hurtigt og nemt at navigere i dit Pages-dokument.

Udgiv din bog

Find alt det, du skal bruge til at udgive din bog direkte til butikken i Apple Books.

Ressourcer

Brugerhåndbøger

Læs mere om funktionerne, og opdag alt det, som Pages kan på Mac, iPad eller iPhone.

Pages til iCloud

Opret eller rediger dokumenter i en webbrowser med Pages til iCloud.