Apples serviceprogrammer

iOS Direct Service-program

iOS Direct Service-programmet gør det let og reducerer omkostninger for virksomheder i forbindelse med support af deres egen base af installerede enheder ved at undersøge enhederne for hardwarefejl og om nødvendigt bestille et erstatningsprodukt til iPhone, iPad, iPod touch eller tilbehør i kassen direkte og erstatte det med den defekte enhed på deres servicested.

Programmet er tilgængeligt for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder.

Tilmeld dig nu

Krav

Virksomheder, som er interesserede i at deltage i dette program, skal opfylde følgende forudsætninger:

• De skal eje mindst 100 Apple iOS-enheder
  • Deltagelse i dette program er begrænset til organisationer, der anvender iOS, hvor alle enheder er dækket af AppleCare Protection Plan eller en anden udvidet dækningsaftale fra Apple
  • Deltagerne kan bruge programmet i forbindelse med Apple-produkter, der ejes af deres virksomhed. Der ydes ingen service på produkter eller tilbehør fra tredjepart i dette program.
  • Service, som udføres via iOS Direct Service-programmet, er begrænset til enheder, der er dækket af AppleCare Protection Plan eller en anden udvidet serviceaftale fra Apple
  • De forpligter sig til at udføre relevante diagnosticeringstest og undersøge produkter1 for at finde hardwarefejl som defineret af Apple og returnere defekte produkter rettidigt2
  • Der skal opretholdes en begrænset faktureringskonto for service3 ("Servicekonto") hos Apple til brug ved afgivelse af bestilling af service3

Fordele

Ved at bruge Global Service Exchange (GSX), som er Apples online serviceportal, får servicekunderne fordel af følgende:

• Direkte adgang til diagnosticeringsværktøjer og oplysninger om produkttilgængelighed
  • Forsendelse af erstatningsprodukt næste dag4
  • Apples online supportfunktioner for tekniske problemer og kontostyring
  • Styring af basen af installerede produkter og administration på den måde, som er bedst for din virksomhed
  • iPhone-lagervarer kan købes for at minimere nedetid

Tilmeld dig nu

1. Udbydere skal have mindst én tekniker til at fuldføre iOS-kvalifikationen.

2. Defekte produkter og reservedele skal normalt returneres inden for 10 arbejdsdage efter afsendelse. Se programvejledningen for at få mere at vide.

3. Dette krav er gældende ud over krav i forbindelse med eksisterende konti, som en virksomhed har hos Apple, herunder en kundekonto med gør-det-selv-service for Mac-reparationer, og er underlagt vilkårene og betingelserne i den relevante aftale, som deltagere skal underskrive.

4. Vi tager forbehold for reservedelenes tilgængelighed og kontostatussen