AppleCare-tuotteiden yleiskatsaus

Rekisteröi

Kaikki AppleCare-tuotteet toimivat laitteistotuotteen ostopäivästä lähtien. Voit hyödyntää AppleCare-etuja parhaalla mahdollisella tavalla rekisteröimällä AppleCare-sopimuksesi jo tänään.

Rekisteröi uusi sopimus (kirjauduttava Apple-tunnuksella)
Tarkista rekisteröinnin tila (kirjauduttava Apple-tunnuksella)

Osta

AppleCare-sopimukset ovat huolto- ja tukisuunnitelmia, jotka laajentavat Apple-tuotteen maksutonta takuuta.

Osta AppleCare-tuote
Lisätietoja AppleCare-tuotteista

Näytä

Voit tarkastella useimpia AppleCare-sopimuksia. Joidenkin sopimusten tapauksessa voit myös tulostaa takuutodistuksen.

Näytä sopimukset (kirjauduttava Apple-tunnuksella)

AppleCare-tuotteille saatavilla olevat palvelut

AppleCare-tuote Rekisteröi sopimus Näytä sopimus Tulosta takuutodistus
AppleCare Protection Plan
AppleCare Premium Service ja
Xserve- tai Xserve RAID -tuki
AppleCaren Xsan-tuki
AppleCare-puhelintuki   *
AppleCaren ammattilaisen videotuki   *
Mac OS X Server -ohjelmistotuki   *
Tekninen WebObjects-tuki   *