Apple-tunnuksen tuki

Useita tilejä

Sinulla voi olla useita Apple-tunnuksia ilman että huomaatkaan sitä. Kun luot tilin Applen palvelua, kuten iCloudia tai App Storea varten, luot Apple-tunnuksen. Sinun ei tarvitse luoda uutta tiliä jokaista palvelua varten, vaan voit käyttää samaa Apple-tunnusta.
  • Mistä tietää, onko käytössä useita Apple-tunnuksia

Haluatko selvittää, onko sinulla toinen Apple-tunnus? Siirry Minun Apple ID:ni -sivustoon ja toimi salasanan palautusprosessin mukaisesti.
  • Apple-tunnukset ja iCloud

Apple-tunnus on sähköpostiosoite, jolla voit kirjautua Applen palveluihin. Sen avulla voit käyttää esimerkiksi iCloudia sisältösi tallentamiseen, ostaa musiikkikappaleita iTunes Storesta ja ladata ohjelmia App Storesta.
  • Apple-tunnuksen löytäminen

Ellet muista Apple-tunnustasi, voit selvittää sen käyttämällä Minun Apple ID:ni -sivuston salasanan palautusprosessia.