iPhone-tuki

Aloittaminen

Päivitä iOS 17:ään

iOS 17:ään päivittäminen on helppoa, Se sisältää uusia ominaisuuksia, joilla voit räätälöidä iPhoneasi, ilmaista itseäsi paremmin puheluissa ja viesteissä, jakaa sisältöä ja paljon muuta.

Tietojen varmuuskopiointi

Varmuuskopioi iPhone iCloudiin tai tietokoneellesi sen varalta, että laitteesi vaihdetaan, häviää tai vaurioituu.

Tietojen siirtäminen uuteen iPhoneen Pika-aloituksella

Pika-aloituksella voit ottaa uuden iPhonen käyttöön automaattisesti edellisen laitteen avulla.

iPhonen hyödyntäminen entistä monipuolisemmin

eSIMin käyttäminen iPhonessa

iPhoneen digitaalisesti tallennettu eSIM muistuttaa fyysistä SIM-korttia – ilman korttia. Katso, kuinka voit ottaa käyttöön uuden eSIMin tai siirtää sen aiemmasta iPhonesta.

USB-C:n käyttö iPhone 15 -malleissa

Voit ladata iPhone 15 -puhelimesi ja liittää sen muihin laitteisiin USB-C-liittimen avulla.

Tutustu Viestit-apin uusiin ominaisuuksiin

Etsi haluamasi viesti hakusuodattimien avulla. Katso tekstiksi muunnettu versio ääniviesteistäsi. Ja napauta pluspainiketta, jos haluat uusia kokemuksia, kuten Tarkista tilanne ja Live-tarrat.

Käytä StandBy-ominaisuutta latauksen aikana

Kun käännät iPhonen vaaka-asentoon latauksen aikana, uusi koko näytön versio näyttää tiedot helposti myös kauempaa.

Tutustu käyttöaputoimintoihin

Tutustu kaikkien Apple-laitteidesi uusimpiin sisäänrakennettuihin käyttöaputoimintoihin, kuten näkö-, kuulo-, puhe-, kognitio- ja liikkuvuusominaisuuksiin.

Oppaasi iPhonen käyttöön

Lue lisätietoja uusista ominaisuuksista ja siitä, miten voit käyttää iPhoneasi.

Huolto ja korjaus

Oma tuki

Hanki takuutiedot, tarkista takuun tila tai tarkista tehdyt korjaukset.

Huoltovaihtoehdot

Lue lisätietoja esimerkiksi huoltovaihtoehdoista, pyydä arvio akun huollolle tai näytön korjaamiselle.

Tee korjauspyyntö

Kerro meille, mikä iPhone-laitteessasi on vikana, niin löydämme sinulle sopivat tukivaihtoehdot.

Tekniset tiedot

Tarkista iPhone-mallisi tekniset tiedot.

Vahinkoja sattuu aina silloin tällöin.
AppleCare+ kattaa vahingot.

Sen avulla saat rajoittamattoman määrän korjauksia vahingosta johtuviin vaurioihin, nopeamman yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta. Voit myös hankkia varkaus- ja katoamisturvan.

Apple-yhteisöt

Se tarjoaa vastauksia ja mahdollisuuden kysyä kysymyksiä sekä yhteyden muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.