Tervetuloa Applen huolto-ohjelmiin

AppleCare tarjoaa monia erilaisia tuotteita ja huolto-ohjelmia yksittäisille käyttäjille, yrityksille, organisaatioille, jälleenmyyjille ja huoltoliikkeille. Alla olevasta taulukosta näet saatavilla olevat tuotteet ja ohjelmat.

Applen huolto-ohjelmat Yksittäiset käyttäjät Organisaatiot
ja yritykset
Jälleenmyyjät ja
huoltoliikkeet
AppleCare-tuotteet
iOS Direct Service -ohjelma
Self-Servicing Account -ohjelma
Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden ohjelma
Huomautus: organisaatioita voivat olla oppilaitoksia, julkishallinnon organisaatioita tai voittoa tavoittelemattomia organisaatioita. Myös yliopistot ja muut korkeakoulut voivat osallistua Applen huoltoliikkeiden ohjelmaan.