iOS Direct Service -ohjelma

iOS Direct Service -ohjelma on kätevä ja tehokas tapa, jolla organisaatiot voivat huoltaa ehdot täyttäviä Apple iOS -laitteita. Applen huoltotietokannan ja valtuutettujen tilien avulla voidaan tilata aitoja Apple-osia sekä hallita Apple iOS -korjauksia kattavasti. Ohjelmaan voivat osallistua yritykset, oppilaitokset sekä julkishallinnon virastot.

iOS Direct Service -ohjelma on nyt osa itsepalveluasiakkaiden ohjelmaamme. Saat lisätietoja itsepalveluasiakkaiden ohjelman sivulta.