Itsepalveluasiakkaiden ohjelma

Applen itsepalveluasiakkaiden (SSA) ohjelma tarkoitettu organisaatioille ja yrityksille, jotka haluavat korjata omia tuotteitaan itse. Ohjelman osallistujilla (joita kutsutaan itsepalveluasiakkaiksi) on oikeus korjata omistamiaan ja liisaamiaan laitteita.

Edut

Itsepalveluasiakkaiden ohjelman osallistujat voivat hyödyntää seuraavia etuja:

• He voivat korjata tiettyjä Apple-tuotteita.
  • He voivat hallita asennettuja tuotteita ja laitteita itse sekä vastata koko korjausprosessin laadusta ja ajankäytöstä itse.
  • He voivat hyödyntää Applen vara-osia, ainutlaatuisia vianmääritystyönkaluja sekä tehokkaita järjestelmiä.
  • He saavat käyttöönsä seuraavana päivänä toimitettavat korvaavat tuotteet (osien saatavuuden ja tilin tilan mukaan).
  • He voivat käyttää Applen teknisiä tukitoimintoja sekä tilinhallintatoimintoja verkossa.
  • He voivat hyödyntää monipuolisia tukiresursseja: koulutusta, teknisiä oppaita, ohjeartikkeleita, tiliotteita ja laskutustietoja, tehokkuustietoja sekä Applen tarjoamaa sähköpostitukea sekä reaaliaikaista keskustelutukea.
  • He saavat kaksi maksutonta etuseteliä alkuperäisen sertifioinnin hankkimiseksi.

Vaatimukset

Ohjelmaan osallistumisesta kiinnostuneiden organisaatioiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

• Osallistujilla täytyy olla vähintään 1 000 Applen tuotetta (iPhone, iPad, iPod ja Mac), joilla on kelvollinen ostotosite tai kuitti.
  • Osallistujilla täytyy olla, tuotevalikoimasta riippuen, ainakin yksin teknikko, joka on suorittanut tai suorittaa Apple Certified Macintosh Technicians (ACMT) -sertifioinnin, ja/tai ainakin yksi teknikko, joka suorittaa koko iOS-pätevyyden 90 päivän kuluessa ohjelman tilin luomisesta.
  • Osallistujilla täytyy olla käytössä erillinen vianmäärityspalvelin, 2D-viivakoodinlukija, työtaso, vakiokorjaustyökalut, erikoiskorjaustyökalut sekä soveltuvat staattisen sähkön (ESD) suojausmenetelmät ja käytännöt, mukaan lukien suojarannekkeet ja ESD-testauslaite.
  • Korjauksiin saa käyttää vain suoraan Applelta ostettuja aitoja Applen osia, riippumatta siitä, onko korjattavan tuotteen takuu voimassa vai ei.
  • Osallistujat voivat hyödyntää ohjelmaa organisaatioidensa omistamille Apple-tuotteille. Mitään muiden valmistajien tuotteita tai lisävarusteita ei huolleta tämän ohjelman kautta.
  • Osallistujien täytyy huolehtia huoltotilin ylläpidosta Applen kanssa sekä taata tilinsä luotto- ja maksukelpoisuus.
  • Osallistujat eivät saa korjata laitteita, joilla ei ole Applen takuuta.

Ohjelman kustannukset

• Ohjelmaan osallistumisesta ei peritä ensimmäisen vuoden maksuja tai vuosimaksuja.
  • Apple tarjoaa omaan tahtiin suoritettavaa verkkokoulutusta maksutta.
  • Applen sertifiointeja voi hankkia lisää myös sen jälkeen, kun kaksi tilin luomisen yhteydessä maksutta annettua koulutusseteliä on käytetty.

Vaihtoehtoiset huoltokanavat

Organisaatiot, jotka eivät olet oikeutettuja itsepalveluasiakkaiden ohjelmaan, voivat hyödyntää muita Applen valtuuttamia huoltoliikkeitä ja tukikanavia:

Hae jäsenyyttä