Support voor toegankelijkheid

Ingebouwde functies

Voeg de toegankelijkheidsfuncties toe die je het vaakst gebruikt en open ze snel met de activeringsknop.

Een persoonlijke stem aanmaken

Je kunt een gesynthetiseerde stem maken die klinkt zoals jij en deze stem vervolgens gebruiken voor typen om te spreken in FaceTime en telefoongesprekken, ondersteunende communicatie-apps en persoonlijke gesprekken.*

Communiceren met Live spraak

Met Live spraak kun je typen wat je wilt zeggen en het hardop laten uitspreken in FaceTime en andere ondersteunde apps of via de luidsprekers van je apparaat bij fysieke gesprekken.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen in braille

Download een Unified English Braille-bestand (.BRF) met een gebruikershandleiding voor je apparaat: Mac, iPhone, Apple Watch, Apple TV of HomePod.

VoiceOver

Met VoiceOver hoor je wat er op je scherm gebeurt en gebruik je eenvoudige gebaren om te navigeren. Ontdek hoe je VoiceOver gebruikt op je iPhoneiPad of Mac.

Contact opnemen met Apple voor support

Je kunt support krijgen of feedback geven over toegankelijkheidsfuncties van een Apple product via telefoon, chat, persoonlijk of online.

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.

* Persoonlijke stem is beschikbaar in het Engels.