Support voor beeldschermen

Aan de slag

Je Studio Display configureren

Lees hier meer over je Studio Display en hoe je deze gebruikt met je Mac.

Voorkeuren van beeldschermen wijzigen

Wijzig de resolutie, helderheid en andere opties in Systeemvoorkeuren.

Je beeldscherm reinigen

Lees hoe je het glas of glas met nanotextuur schoonmaakt en schade aan je beeldscherm voorkomt.

Referentiemodi gebruiken

Wissel tussen referentiemodi en kies je favoriete modi om weer te geven in het menu.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding van Studio Display

Lees over de functies van je Studio Display en hoe je aan de slag kunt.

Gebruikershandleiding van Pro Display XDR

Lees over features en hoe je het maximale uit je Pro Display XDR haalt.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.