Support voor iCloud

Aan de slag

iCloud configureren op je apparaten

Log op elk apparaat in met dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord om iCloud te gebruiken. Daarna kun je kiezen welke gegevens worden bewaard in iCloud door functies in of uit te schakelen.

iCloud voor Windows gebruiken

Je kunt de app iCloud voor Windows gebruiken voor toegang tot je foto's, bestanden, e-mail, wachtwoorden en meer in iCloud op je Windows-computer.

iCloud-opslag beheren

Ruimte in iCloud vrijmaken

Je kunt bepalen welke gegevens worden bewaard in iCloud en ontdekken hoe je meer ruimte kunt vrijmaken.

Upgraden naar iCloud+

Profiteer van meer opslag en extra functies met iCloud+. Houd je e-mailadres privé met 'Verberg mijn e-mailadres', surf veilig met 'Privédoorgifte in iCloud' en meer.

Een reservekopie maken

Maak een reservekopie van je apparaat

Maak een reservekopie van je iPhone in iCloud of op je computer voor het geval je apparaat zoek of beschadigd raakt of wordt vervangen.

Een apparaat herstellen vanaf een reservekopie

Je kunt je iPhone, iPad of iPod touch herstellen vanaf een iCloud-reservekopie zodat je verder kunt gaan waar je bent gebleven.

Meer doen

iCloud Drive configureren

Je kunt bestanden en mappen bewaren in iCloud Drive en bekijken via je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc en op iCloud.com.

iCloud-foto's configureren en gebruiken

iCloud-foto's werkt samen met de Foto's-app om foto's en video's veilig te bewaren in iCloud en ze up-to-date te houden op je apparaten en op iCloud.com.