iTunes U Support

iTunes U gebruiken

iOS-app

Toegang tot iTunes U krijgen op uw iPad, iPhone of iPod touch. U kunt gratis cursussen volgen van de meest vooraanstaande onderwijsinstellingen ter wereld en u kunt over duizenden onderwerpen informatie krijgen uit meer dan 500.000 gratis lezingen, video's, boeken en andere informatiebronnen.

Mac en pc

iTunes U openen op uw Mac of pc. U kunt lezingen, video's, boeken en andere informatiebronnen bekijken en downloaden uit de grootste verzameling gratis digitaal onderwijsmateriaal ter wereld.