Lion Server Support

Configuratie en beheer

Is uw computer up-to-date?

Als u Lion Server wilt gebruiken, zorgt u ervoor dat u over het volgende beschikt:

• Mac-desktop of -server met Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5- of Xeon-processor

Klik op het Apple-pictogram links boven in uw scherm en kies Over deze Mac om te weten of uw Mac over één van deze processors beschikt.
  • Nieuwste versie van Snow Leopard

Werk uw computer bij met de nieuwste versie van OS X Snow Leopard om OS X Lion in de Mac App Store te kunnen aanschaffen. Als u Snow Leopard hebt, klikt u op het Apple-pictogram en kiest u Software-update om versie 10.6.8 te installeren.
  • 10 GB vrije schijfruimte

• 2 GB RAM

Als uw computer niet aan deze vereisten voldoet, moet u uw computer upgraden voordat u Lion gebruikt.

Installatie en configuratie

Migratie

Algemeen beheer