Support voor macOS

Upgrade naar macOS Sonoma

Ontdek alle nieuwe features voor meer productiviteit en personalisatie van je Mac. Daarnaast krijg je de best mogelijke privacybescherming en beveiligingsfuncties.

Widgets op het bureaublad

Personaliseer je bureaublad met widgets, gebruik ze met slechts één klik en maak zelfs gebruik van widgets op je iPhone.

Videoconferenties

Gebruik de presentator-overlay om je werk te laten zien terwijl je in beeld blijft tijdens videogesprekken. Voeg reacties als confetti, vuurwerk en ballonnen toe aan je gesprekken met gebaren.

Gamemodus

De gamemodus geeft automatisch prioriteit aan de prestaties van je game voor vloeiendere, consistentere framesnelheden en verbeterde reactiesnelheid in de game.

Safari-profielen

Maak aparte profielen voor bijvoorbeeld thuis en werk, zodat je je browseactiviteiten georganiseerd kunt houden.

Webapps

Maak webapps in Safari die je aan het Dock kunt toevoegen voor een app-achtige ervaring.

Schermbeveiligingen

Stel slowmotion-schermbeveiligingen in die ook kunnen worden gebruikt als stilstaande afbeeldingen op je bureaublad.

Je gids voor macOS

Lees hier meer over nieuwe functies en het gebruik van macOS Sonoma.