Support voor Mac mini

Aan de slag

Je Mac configureren

Gebruik de configuratie-assistent om de eenvoudige stappen te doorlopen die nodig zijn om je nieuwe Mac te gebruiken.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met de migratie-assistent kun je alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Meer doen met je Mac mini

Een of meer beeldschermen aansluiten

Je kunt maximaal drie externe beeldschermen op je Mac mini aansluiten via de Thunderbolt- en HDMI-poorten. Als je een Mac mini (2023) met M2 Pro-chip hebt, kun je een 8K-beeldscherm aansluiten.

Je accessoires configureren

Ontdek hoe je je Magic Keyboard, Magic Mouse en Magic Trackpad aansluit.

Verbinding maken met andere apparaten

Als de kabel van je externe beeldscherm, externe harde schijf of ander apparaat niet kan worden aangesloten op de Thunderbolt 4-poorten (USB-C) van je Mac mini, heb je misschien een adapter nodig.

Wifi 6E-netwerken gebruiken

Kom meer te weten over hoe je de draadloze prestaties optimaliseert bij gebruik van wifi 6E met Mac mini (2023).

Informatiebronnen

Mac mini-basishandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat je Mac mini allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van je Mac mini.

macOS-gebruikershandleiding

Kom meer te weten over macOS-functies en hoe je het meeste uit je Mac kunt halen.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.