OS X Support

OS X gebruiken

Dankzij OS X El Capitan is uw Mac aanzienlijk gebruiksvriendelijker geworden. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijker een Agenda-activiteit of een nieuwe contactpersoon rechtstreeks vanuit een e-mail toevoegen, of e-mail beheren in schermvullende weergave en met veeggebaren. Dankzij Split View kunt u in meerdere apps tegelijk werken. Notities en Spotlight zijn nuttiger dan ooit, en Safari houdt uw favoriete websites binnen handbereik met Vastgemaakte tabbladen.

Bekijk alle nieuwe functies in OS X El Capitan

Met Continuïteit

Continuïteit kunt u dingen doen als bellen en gebeld worden, en sms-berichten ontvangen en versturen op al uw apparaten, inclusief uw Mac. Of begin een e-mailbericht of project op uw Mac en maak het af op uw iPhone. U kunt zelfs bestanden of een internetverbinding delen tussen uw apparaten.

iCloud

iCloud verbindt al uw Apple-apparaten met elkaar, zodat u zeker weet dat uw belangrijkste gegevens op alle apparaten beschikbaar zijn. Bekijk uw foto’s, documenten, contacten, muziek en meer. Met iCloud kunt u ook eenvoudig uw foto’s en video’s delen met vrienden en familie. iCloud helpt u zelfs uw apparaat te vinden als u het kwijtraakt, en kan draadloos reservekopieën maken van uw iPhone, iPad of iPod touch.

Mission Control en Split View

OS X heeft verschillende functies waarmee u alles kunt doen wat u op uw Mac wilt doen. Met Mission Control kunt u met één oogopslag alle geopende vensters bekijken en kunt u naadloos tussen de vensters schakelen. En met Split View in OS X El Capitan kunt u het scherm automatisch vullen met twee apps waarop u zich wilt concentreren, in een strakke en eenvoudige weergave.

Delen met gezin

Met Delen met gezin kunt u aankopen coördineren en de inhoud van de iTunes Store en de App Store delen met uw gezin. Wanneer u Delen met gezin hebt ingesteld, beschikken alle andere leden van het gezin over de gekochte muziek, films, boeken, apps en meer. U kunt ook een één creditcard instellen voor alle gezinsaankopen en u kunt aanschaffen goedkeuren vanaf uw apparaat.