Apple-serviceprogramma's

Welkom bij de serviceprogramma's van Apple

AppleCare biedt een reeks producten en serviceprogramma's die speciaal zijn ontworpen voor personen, instellingen, bedrijven, wederverkopers en serviceproviders. In de onderstaande tabel wordt een overzicht gegeven van de beschikbare producten en programma's.

Apple-serviceprogramma's Individuen Instellingen
en bedrijven
Wederverkopers en
serviceproviders
AppleCare-producten
iOS Direct Service-programma
Self-Servicing Account-programma
Geautoriseerde Apple-serviceprovider-programma
Opmerking: instellingen zijn onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en instellingen zonder winstbejag. Universiteiten en hogescholen komen ook in aanmerking voor deelname aan het Apple Service Provider Program.