Apple-serviceprogramma's

iOS Direct Service-programma

Het iOS Direct Service-programma zorgt voor gemoedsrust en vermindert de kosten van ondernemingen voor het onderhoud van hun eigen apparaten doordat alle apparaten op hardwarefouten worden gecontroleerd. Ook wordt, indien nodig, onmiddellijk een vervangende iPhone, iPad, iPod touch of een bij het apparaat meegeleverde accessoire besteld. Het item dat de storing vertoont, wordt op de servicelocatie vervangen.

Het programma is bestemd voor ondernemingen/bedrijven, onderwijsinstellingen en nationale/lokale overheidsinstellingen.

Schrijf u nu in

Vereisten

Ondernemingen die geïnteresseerd zijn in dit programma moeten aan de volgende vereisten voldoen:

• Minstens 100 Apple iOS-apparaten bezitten
  • Deelname aan het programma is beperkt tot organisaties met iOS-implementaties waarbij alle apparaten zijn gedekt door het AppleCare+ of een andere overeenkomst voor verlengde service van Apple
  • Deelnemers kunnen het programma gebruiken voor Apple-producten die eigendom zijn van de organisatie. Producten of accessoires van derden kunnen geen service krijgen met dit programma
  • Service die wordt verstrekt in het kader van iOS DSP is beperkt tot apparaten die worden gedekt door het AppleCare+ of een andere overeenkomst voor verlengde service van Apple
  • Deelnemers moeten zich verbinden aan het uitvoeren van de gepaste diagnostische tests en het onderzoeken van producten1 om hardwarestoringen vast te stellen, zoals wordt gedefinieerd door Apple, en om defecte producten tijdig te retourneren2
  • Deelnemers moeten voor het plaatsen van serviceorders beschikken over een Limited Billing Service Account3 ('Serviceaccount') van Apple3

Voordelen

Door gebruik te maken van GSX (Global Service Exchange), het online serviceportaal van Apple, genieten serviceaccounts de volgende voordelen:

• Rechtstreekse toegang tot diagnostische hulpmiddelen en informatie over de beschikbaarheid van producten
  • Vervangend product wordt de volgende dag verstuurd4
  • Online supportfuncties van Apple voor technisch en accountbeheer
  • Controle over uw geïnstalleerde producten en deze beheren op de manier die het beste bij uw onderneming past
  • iPhone Seed Stock kan indien nodig worden aangeschaft om uitval te minimaliseren

Schrijf u nu in

1. Providers dienen over ten minste één technicus te beschikken die de iOS-kwalificatie heeft voltooid.

2. Defecte producten en onderdelen moeten binnen 10 werkdagen na verzending worden geretourneerd. Raadpleeg de programmahandleiding voor meer informatie.

3. Deze vereiste is van toepassing naast alle bestaande accounts die een onderneming bij Apple heeft, inclusief een Self-Servicing Account voor Mac-reparaties, en is onderworpen aan de algemene voorwaarden van de betreffende overeenkomst die de verzoekers moeten ondertekenen.

4. Onderworpen aan de beschikbaarheid van onderdelen en de accountstatus