Hulp nodig bij een bepaalde activiteit of hebt u problemen die snel moeten worden opgelost? Bekijk dan deze Eerste hulp-onderwerpen.

Kies een onderwerp

• Internet Hebt u instructies nodig of kunt u geen verbinding met internet of een server tot stand brengen? Probeer dan deze nuttige tips om verbinding te maken.
  •
  • AirPort + Time Capsule Raadpleeg de tips voor probleemoplossing met AirPort, inclusief hoe u uw Mac verbindt met een draadloze netwerk.
  •
  • E-mail Raadpleeg een overzicht over het versturen en ontvangen van e-mail, inclusief tips voor probleemoplossing indien u geen e-mail kunt versturen of ontvangen, of beide.
  •
  • Mac-onderhoud Volg deze stappen om periodiek onderhoud uit te voeren, inclusief uw systeem bijwerken en reservekopieën maken, om uw Mac in topconditie te behouden.
  •
  • Software-installatie Ontdek hier hoe u nieuwe software installeert, bestaande programma's bijwerkt en problemen met het installeren van software oplost.
  •
  • Opstarten Als u uw Apple-computer, iPod of ander Apple-apparaat niet aan de praat krijgt, probeert u deze tips om er weer volop van te genieten.
  •
  • Afdrukken Ontdek hier hoe u uw printer instelt, documenten afdrukt en problemen met het afdrukken oplost.
  •
  • USB & FireWire Krijg hulp bij het aansluiten van apparaten op uw Mac of bij het oplossen van problemen met apparaten.
  •
  • Discs branden Raadpleeg de instructies voor het branden van cd's of dvd's en tips over wat u moet doen wanneer u problemen ondervindt.
  •
  • Bluetooth Voor hulp bij het instellen van een Bluetooth-apparaat, zoals een Apple Wireless Keyboard and Mouse, probeert u deze snelle tips.