Het venster van QuickTime Player met onderaan de fragmenteditor.

Een film bewerken

Wil je snel een film bewerken? Met QuickTime Player kun je verschillende bewerkingen op films uitvoeren. Zo kun je films inkorten, fragmenten anders rangschikken en beelden roteren. Je kunt ook een film splitsen in verschillende fragmenten, die je vervolgens afzonderlijk kunt bewerken.

Een film bewerken

In de app QuickTime Player is het Archief-menu geopend en wordt het commando 'Nieuwe schermopname' gekozen om de schermopname te starten.

Een opname van het scherm van de Mac maken

Wil je iemand snel laten zien hoe een bepaalde taak op de Mac moet worden uitgevoerd? Of wil je gewoon iemand laten zien wat er op je scherm staat? Maak dan een opname van het hele scherm of van een deel van het scherm.

Een opname van het scherm van de Mac maken

Het venster van QuickTime Player op de Mac terwijl met een iPhone een opname wordt gemaakt.

Het scherm van een iPhone, iPad of iPod touch opnemen

Misschien wil je een topscore voor een game op je iPhone laten zien of een film opnemen met de camera van je iPad. Je kunt alles wat je op je apparaat ziet opnemen en als filmbestand op de Mac bewaren.

Het scherm van een iPhone, iPad of iPod touch opnemen

Om in de gebruikershandleiding voor QuickTime Player te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Nuttig?
Tekenlimiet: 250
De maximale tekenlimiet is 250.
Hartelijk dank voor uw feedback.