Snow Leopard Support

Installatie

Is uw computer up-to-date?

Als u Snow Leopard wilt gebruiken, zorg dan dat uw computer over het volgende beschikt:

• Mac-computer met Intel-processor

Klik op het Apple-symbool linksboven in uw scherm en kies Over deze Mac om te weten of uw Mac over een van deze processors beschikt.
  • 5 GB vrije schijfruimte

• 1 GB RAM

• Dvd-eenheid voor installatie

Als uw computer niet aan deze vereisten voldoet, moet u uw computer upgraden voordat u Snow Leopard gebruikt.

Wilt u uw OS upgraden?

Als u wilt upgraden naar OS X Lion, OS X Mountain Lion of OS X Mavericks, controleert u eerst of uw computer voldoet aan de systeemvereisten en beschikt over het volgende:

• Mac App Store

Als u momenteel Snow Leopard v10.6.8 of hoger gebruikt, maakt u een reservekopie van uw Mac en voert u vervolgens de upgrade naar OS X Lion, OS X Mountain Lion of OS X Mavericks uit.

Als u momenteel Snow Leopard v10.6.7 of lager gebruikt, maakt u een reservekopie van uw Mac en voert u Software-update uit om te upgraden naar de laatste versie van Snow Leopard (v10.6.8). Daarna kunt u upgraden naar OS X Lion, OS X Mountain Lion of OS X Mavericks.

OS X Lion en OS X Mountain Lion zijn verkrijgbaar via de Apple Online Store. U ontvangt een e-mail met daarin een inhoudscode waarmee u OS X Lion of OS X Mountain Lion kunt downloaden via de Mac App Store. OS X Mavericks is gratis beschikbaar via de Mac App Store.

Snow Leopard en updates installeren