Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen

Inleverprogramma voor USB-lichtnetadapters

Uit recente meldingen blijkt dat bepaalde nagemaakte adapters of adapters van andere fabrikanten mogelijk niet goed zijn ontworpen en tot veiligheidsproblemen kunnen leiden. Niet elke adapter van een andere fabrikant levert problemen op, maar toch lanceren we een inleverprogramma voor USB-lichtnetadapters, zodat klanten een goede adapter kunnen krijgen.

Bij Apple staat de veiligheid van onze klanten voorop. Daarom worden al onze producten, waaronder USB-lichtnetadapters voor iPhone, iPad en iPod, onderworpen aan strenge veiligheids- en betrouwbaarheidstesten, en moeten ze voldoen aan officiële veiligheidsnormen wereldwijd.

Bent u niet gerust op de veiligheid van uw USB-lichtnetadapters, dan kunt u deze vanaf 16 augustus 2013 inleveren bij een Apple Store of bij een geautoriseerde Apple-serviceprovider. We zorgen dat deze adapters milieuvriendelijk verwerkt worden.

Als u een nieuwe adapter nodig hebt voor het opladen van uw iPhone, iPad of iPod, adviseren we u een Apple USB-lichtnetadapter aan te schaffen. Deze kunt u gedurende een bepaalde periode met korting kopen (€ 10 inclusief btw). U komt voor deze korting in aanmerking als u minstens één USB-lichtnetadapter inlevert en uw iPhone, iPad of iPod meeneemt naar een Apple Store of een deelnemende geautoriseerde Apple-serviceprovider en het serienummer laat controleren. De speciale prijs voor Apple USB-lichtnetadapters geldt voor één adapter voor elke iPhone, iPad of iPod die u bezit. Deze aanbieding loopt tot 18 oktober 2013.

Het testen van adapters om vast te stellen of deze onveilig of nagemaakt zijn, is een complex proces. Daarom kunnen de medewerkers van de Apple Store en de geautoriseerde Apple-serviceprovider u niet vertellen of uw adapter authentiek of veilig is.  Dit inleverprogramma heeft betrekking op elke USB-lichtnetadapter die is gemaakt voor gebruik met een iPhone, iPad of iPod en waarover u zich zorgen maakt.

Aanvullende informatie

Zoek een deelnemende locatie:

Klik hier voor meer informatie over het vaststellen van de authenticiteit van een Apple USB-lichtnetadapter.

Informatie geldig vanaf 6 augustus 2013

Apple behoudt zich het recht voor de voorwaarden van het programma op elk gewenst moment te wijzigen.