Kundestøtte for Hvor er?

Hold oversikt over Apple-enheter eller personlige eiendeler.

Enheter

iPhone eller annen enhet

Bruk Hvor er?-appen eller iCloud.com/find for å finne en mistet iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac. Hvis du ikke finner den eller tror den kan være stjålet, kan du låse den for å beskytte informasjonen din.

AirPods

Hvor er? kan vise AirPods på et kart, spille av en lyd for å hjelpe deg med å finne dem, og hjelpe deg med å finne den nøyaktige posisjonen når de er i nærheten.

Personer

Finn personer

Bruk Hvor er?-appen for å holde tritt med venner og familie. Du kan til og med få et varsel når noen ankommer eller forlater et bestemt sted.

Del posisjonen din

Plasser en nål for å dele den nåværende posisjonen din, når du vil ankomme i Kart, eller den dynamiske plasseringen din i Hvor er? eller Meldinger.

Elementer

Konfigurer AirTag

Konfigurer en AirTag i Hvor er? for å hjelpe deg å holde styr på de personlige gjenstandene dine.

Presisjonssøk

iPhonen kan lede deg rett til et savnet element i nærheten med en AirTag festet til elementet.

AirTag-varsel

Hvis en av enhetene dine oppdager en ukjent AirTag, nettverkstilbehør til Hvor er? eller sett med AirPods, kan du finne ut hvordan du finner det, få mer informasjon om det og deaktivere det.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.