iMac-program for erstatning av 1 TB Seagate-harddisk

Apple har funnet ut at enkelte Seagate-harddisker på 1 TB som brukes i 21,5- og 27-tommers iMac-systemer, kan svikte. Disse systemene ble solgt fra oktober 2009 til juli 2011.

Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør (AASP) vil erstatte berørte harddisker omkostningsfritt.

Apple vil kontakte berørte iMac-eiere som har oppgitt en gyldig e-postadresse ved produktregistreringen, for å gjøre dem kjent med dette programmet. Hvis du ikke har blitt kontaktet, men mener at du har en Seagate-harddisk på 1 TB, kan du oppgi serienummeret nedenfor for å se om det inngår i dette programmet.

å finne serienummeret for iMac-enheten. Se hvordan.

Dette er ikke et gyldig Apple-produktserienummer. Skriv inn nummeret på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss.
Apple-produktserienummeret du har oppgitt, tilhører ikke en iMac.
iMac-serienummeret du har oppgitt, er kvalifisert for dette programmet. Følg instruksjonene nedenfor for å få skiftet ut harddisken.
Opplysningene våre viser at harddisken i denne iMac-maskinen allerede er skiftet ut som en del av dette programmet. Kontakt oss hvis du har noen spørsmål.
Opplysningene våre viser at denne iMac-maskinen har en Seagate-harddisk, men den er ikke berørt. Du behøver ikke å gjøre noe mer for øyeblikket.
Vi beklager, det oppstod et problem under behandling av forespørselen. Prøv igjen om noen minutter.
Opplysningene våre viser at denne iMac-maskinen ikke har noen Seagate-harddisk, og at den ikke er berørt av dette programmet. Du behøver ikke å gjøre noe mer for øyeblikket.
iMac-serienummeret du har oppgitt, er ikke kvalifisert for dette programmet. Du behøver ikke å gjøre noe mer for øyeblikket.
Harddisken på iMac-maskinen din er ikke lenger kvalifisert for gratis erstatning under denne ordningen. For andre alternativer for harddiskerstatning, ta kontakt med Apple.
Oppgi serienummeret.
Dette er ikke et gyldig Apple-produktserienummer. Skriv inn nummeret på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss.
Vi beklager, det oppstod et problem under behandling av forespørselen. Prøv igjen om noen minutter.

Hvis iMac-maskinen din har en berørt harddisk, velger du et av alternativene nedenfor for å få den skiftet ut:

• Apple-autorisert tjenesteleverandør – Finn en her.
  • Teknisk kundestøtte fra Apple – Kontakt oss for lokale servicealternativer.

Apple anbefaler erstatning av berørte harddisker så snart som mulig. Sikkerhetskopier alle data før du ber om service. Les mer om alternativer for sikkerhetskopiering.

Du må ha de originale OS-installeringsplatene som ble levert sammen med produktet for å installere operativsystemet, andre programmer og eventuelle sikkerhetskopierte data på nytt etter at harddisken er skiftet ut.

Hvis du mener at du har betalt for reparasjon eller erstatning på grunn av dette problemet, kontakter du Apple angående refusjon.

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke standardgarantidekningen til iMac.

Ordningen dekker berørte iMac-maskiner i tre år etter at enheten ble solgt for første gang. Apple vil fortsette med å vurdere servicedata og sørge for ytterligere oppdateringer av programmet ved behov.

Informasjon per 22. november 2013