Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt
iPhone 6 Plus

Multi-Touch-reparasjonsprogram for iPhone 6 Plus

Apple har funnet ut at noen iPhone 6 Plus-enheter kan utvise skjermflimring eller Multi Touch-problemer hvis enheten slippes ned flere ganger på en hard overflate og deretter utsettes for ytterligere belastninger.

Hvis iPhone 6 Plus viser noen av symptomene nevnt ovenfor, hvis den fortsatt fungerer, og hvis skjermen ikke er sprukket eller ødelagt, reparerer Apple enheten din for en servicepris på 2,896.20 NOK.

Apple kontakter kunder som kan ha betalt for en servicereparasjon relatert til dette problemet, enten via Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør, for å arrangere refusjon. Hvis du ikke har blitt kontaktet, men har betalt for en reparasjon som du tror ble forårsaket av dette problemet, ber vi deg kontakte Apple.

Refusjonsbeløpet er lik forskjellen mellom prisen du betalte for den originale servicen på iPhone 6 Plus, og serviceprisen på 2,896.20 NOK.

Serviceprosess

Velg ett av servicealternativene nedenfor. iPhone-enheten din blir undersøkt før arbeidet starter, for å få bekreftet at den er kvalifisert for dette programmet og er i god stand. Dette programmet gjelder bare iPhone 6 Plus.

Merk: Mobiloperatørpartnere deltar ikke i dette programmet.

For å forberede iPhone 6 Plus for serviceprosessen, sikkerhetskopierer du innholdet ditt til iTunes eller iCloud.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense denne reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For iPhone 6 Plus-enheter som er kjøpt i EØS-land, er service tilgjengelig i andre EØS-land.

Priser tilbudt hos Apple-autoriserte tjenesteleverandører kan variere.

Dette programmet gjelder i hele verden og dekker berørte iPhone 6 Plus-enheter i fem år fra datoen enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 13.10.2020