Feilsøkingsassistent for iPod shuffle (2. generasjon)

Feilsøkingsassistent for iPod shuffle (andregenerasjon)

Slik nullstiller du iPod shuffle:
  • 1. Løs ut iPod shuffle fra iTunes hvis den er tilkoblet.
  • 2. Fjern iPod shuffle fra USB-dokken.
  • 3. Flytt bryteren på toppen av iPod shuffle til av-stilling.
  •   Tips:Når iPod shuffle er av, er ikke den grønne stripen ved bryteren synlig.
  • 4. Vent i 5 sekunder.
  • 5. Flytt bryteren tilbake til på-stilling, slik at den grønne stripen blir synlig i begge stillinger.
  • iPod shuffle er nå nullstilt. Hvis du, etter å ha nullstilt iPod shuffle, skal kople den til datamaskinen, må du passe på at knappen er i av-stilling.

Prøv på nytt

• Prøv på nytt: Prøv å koble enheten til en annen USB-utgang på maskinen. Forsikre deg om at iPod shuffle sitter riktig på plass i dokkingstasjonen. Kontroller at USB-pluggen er satt inn riktig vei. Den kan kun settes inn én vei.

• Merk: Bruk ikke USB-porten på tastaturet.

Omstart

Start datamaskinen på nytt, og kontroller at de nyeste programvareoppdateringene er installert.
Merk:
  • Velg Windows Update på Verktøy-menyen i Internet Explorer hvis du vil oppdatere Windows-programvaren.
  • Velg Programvareoppdatering på Apple-menyen hvis du vil oppdatere Mac OS-programvaren.

Installer på nytt

• Last først ned den nyeste versjonen av iTunes hvis du vil installere iPod-programvaren på nytt.
  • Åpne deretter den nye versjonen av iTunes, og kople iPod-en til datamaskinen.
  • Velg iPod-en i kildelisten, og klikk "Søk etter oppdatering" i kategorien Innstillinger. iTunes vil undersøke om iPod-en må oppdateres, og utfører eventuelt oppdateringen for deg.
  • Hvis dette ikke løser problemet, prøver du å avinstallere iTunes fullstendig og deretter installere den nyeste versjonen av iTunes på nytt. Velg blant følgende hvis du vil ha mer informasjon:

Mac OS X | XP | Vista

Gjenopprett

• Advarsel:Siden gjenoppretting sletter alle sanger og filer på disken, må du sørge for å sikkerhetskopiere alle filer som eventuelt er lagret på iPod-disken. Alle sanger, podcaster og lydbøker kan lastes tilbake til iPod shuffle, forutsatt at de er lagret i iTunes-biblioteket.
Slik gjenoppretter du iPod:
  • 1. Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av iTunes på nytt.
  • 2. Åpne iTunes, og koble iPod-en til datamaskinen.
  • 3. Etter noen få øyeblikk, vil den vises i kildelisten i iTunes.
  • 4. Velg den aktuelle iPod-en i kildelisten. Informasjon om den vil da vises i kategorien Innstillinger i hovedvinduet i iTunes.
  • 5. Klikk på Gjenopprett. Du blir bedt om å velge ett eller flere gjenopprettingsvalg, som eventuelt gjør at iTunes laster ned den nyeste iPod-programvaren automatisk. De fire valgene for gjenoppretting er følgende:
    • Gjenopprettingsvalg 1: Gjenopprett: Gjenoppretter med den samme iPod-programvareversjonen som allerede er på iPod.
    • Gjenopprettingsvalg 2: Bruk samme versjon: Gjenoppretter med den samme versjonen av iPod-programvaren som allerede er på iPoden, selv om det foreligger en ny versjon.
    • Gjenopprettingsvalg 3: Bruk nyeste versjon: Gjenoppretter med den nyeste iPod-programvaren på datamaskinen.
    • Gjenopprettingsvalg 4: Gjenopprett og oppdater: Gjenoppretter med den nyeste iPod-programvaren på datamaskinen.
    Merk: Hvis du bruker Mac, vil du bli bedt om å angi administratornavn og passord.
  • 6. En fremdriftsindikator vises på dataskjermen, og denne viser at gjenopprettingsprosessen har begynt. Når denne fasen er fullført, får du beskjed om å la iPod-en være koplet til datamaskinen for å fullføre gjenopprettingen.
  • 7. Når gjenopprettingsprosessen er fullført, vises vinduet iPod Konfigureringsassistent som ber deg navngi iPod-en og velge synkroniseringsinnstillinger, på samme måte som da du koplet til iPod-en for første gang.