iPod shuffle (3. generasjon) Feilsøkingsassistent

Feilsøkingsassistent for iPod shuffle (3. generasjon)

Fungerer ikke iPod shuffle som forventet? Følgende tips vil hjelpe deg å løse de vanligste problemene.

iPod shuffle (3. generasjon)

Slik nullstiller du iPod shuffle:
  • 1. Løs ut iPod shuffle fra iTunes hvis den er tilkoblet.
  • 2. Koble USB-kabelen fra hodetelefonporten på iPod shuffle.
  • 3. Flytt bryteren på toppen av iPod shuffle til av-stilling.
  •   Tips:Når iPod shuffle er av, er ikke den grønne stripen ved bryteren synlig.
  • 4. Vent i 5 sekunder.
  • 5. Sett bryteren i stillingen for avspilling i rekkefølge eller tilfeldig rekkefølge. Den grønne stripen vil være synlig i begge stillinger.
  • iPod shuffle er nå nullstilt. Hvis du, etter å ha nullstilt iPod shuffle, skal kople den til datamaskinen, må du passe på at knappen er i av-stilling.

Prøv på nytt

• Prøv iPod shuffle på nytt med en annen, høyeffekts USB-port på datamaskinen. Koble iPod shuffle til en USB-port på datamaskinen ved å bruke den medfølgende kabelen.
  • Merk: Bruk ikke USB-porten på tastaturet.
  • Merk: Pass på at USB-kabelen som følger med iPod shuffle, er satt helt inn i hodetelefonporten på iPod. Hvis kabelen ikke er satt helt inn slik det vises nedenfor, er det ikke sikkert at iPod vises riktig i iTunes.

Omstart

Start datamaskinen på nytt, og kontroller at de nyeste programvareoppdateringene er installert.
Merk:
  • Velg Windows Update på Verktøy-menyen i Internet Explorer hvis du vil oppdatere Windows-programvaren.
  • Velg Programvareoppdatering på Apple-menyen hvis du vil oppdatere Mac OS-programvaren.

Installer på nytt

• Last først ned den nyeste versjonen av iTunes hvis du vil installere iPod-programvaren på nytt.
  • Åpne deretter den nye versjonen av iTunes, og kople iPod-en til datamaskinen.
  • Velg iPod-en i kildelisten, og klikk på "Søk etter oppdatering" på Sammendrag-fanen. iTunes vil undersøke om iPod-en må oppdateres, og utfører eventuelt oppdateringen for deg.
  • Hvis dette ikke løser problemet, prøver du å avinstallere iTunes fullstendig og deretter installere den nyeste versjonen av iTunes på nytt. Velg blant følgende hvis du vil ha mer informasjon:

Mac OS X | XP | Vista

Gjenopprett

• Advarsel:Siden gjenoppretting sletter alle sanger og filer på disken, må du sørge for å sikkerhetskopiere alle filer som eventuelt er lagret på iPod-disken. Alle sanger, podcaster og lydbøker kan lastes tilbake til iPod shuffle, forutsatt at de er lagret i iTunes-biblioteket.
Slik gjenoppretter du iPod:
  1. Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av iTunes på nytt.
  2. Åpne iTunes, og koble iPod til datamaskinen.
  3. Etter noen få øyeblikk, vil den vises i kildelisten i iTunes.
  4. Velg din iPod i kildelisten. Du vil se informasjon om den på Sammendrag-fanen i hovedvinduet i iTunes.
  5. Klikk på Gjenopprett. Du blir bedt om å velge ett eller flere gjenopprettingsvalg, som eventuelt gjør at iTunes laster ned den nyeste iPod-programvaren automatisk. De fire valgene for gjenoppretting er følgende:
    • Gjenopprettingsvalg 1: Gjenopprett: Gjenoppretter med den samme iPod-programvareversjonen som allerede er på iPod.
    • Gjenopprettingsvalg 2: Bruk samme versjon: Gjenoppretter med den samme versjonen av iPod-programvaren som allerede er på iPoden, selv om det foreligger en ny versjon.
    • Gjenopprettingsvalg 3: Bruk nyeste versjon: Gjenoppretter med den nyeste iPod-programvaren på datamaskinen.
    • Gjenopprettingsvalg 4: Gjenopprett og oppdater: Gjenoppretter med den nyeste iPod-programvaren på datamaskinen.
    Merk: Hvis du bruker Mac, vil du bli bedt om å angi administratornavn og passord.
  6. En fremdriftsindikator vises på dataskjermen, og denne viser at gjenopprettingsprosessen har begynt. Når denne fasen er fullført, får du beskjed om å la iPod-en være koplet til datamaskinen for å fullføre gjenopprettingen.
  7. Når gjenopprettingsprosessen er fullført, vises vinduet iPod Konfigureringsassistent som ber deg navngi iPod-en og velge synkroniseringsinnstillinger, på samme måte som da du koplet til iPod-en for første gang.