Utskiftingsprogram for iPod nano (1. generasjon)

Apple har funnet ut at batteriet i iPod nano (1. generasjon) i svært sjeldne tilfeller kan bli overopphetet og utgjøre en sikkerhetsrisiko. Berørte iPod nano-enheter ble solgt i perioden september 2005 til desember 2006.

Dette problemet har blitt sporet tilbake til en enkelt leverandør av batterier som produserte batterier med en produksjonsfeil. Selv om muligheten for hendelser er liten, øker sannsynligheten med batteriets alder.

Apple anbefaler at du slutter å bruke iPod nano (1. generasjon) og følger prosedyren som er beskrevet nedenfor for å bestille en erstatningsenhet, omkostningsfritt.

Merk: Dette batteriproblemet gjelder bare iPod nano (1. generasjon) og berører ingen andre iPod-enheter.

Du kan bestille en erstatningsenhet via Internett. Klikk her for å starte.

Ditt iPod nano-serienummer vil bli sjekket for å kontrollere at enheten er berettiget til dette programmet. Du vil motta en erstatningsenhet ca. 6 uker etter at vi mottar din nåværende iPod nano (1. generasjon).

Hvis du har en tilpasset iPod nano, vil du motta en utilpasset erstatningsenhet. Sørg for å bruke iTunes til å sikkerhetskopiere alle data på din nåværende iPod nano før du sender den inn til utskifting.

Identifisere en iPod nano (1. generasjon):

• Den har svart eller hvit plastfront og en sølvmetallisk bakside (senere iPod nano-modeller har metalliske front- og baksider). Se bildene på denne nettsiden.

Hvis du trenger hjelp til å legge inn bestillingen, kan du oppsøke en Apple-autorisert tjenesteleverandør (AASP). Ha iPod nano tilgjengelig for kontroll av serienummeret.

iPod-erstatningsproduktet har garantidekning i 90 dager fra servicedatoen.

Informasjon per 11. november 2011