Slik laster du ned apper og innhold kjøpt av familiemedlemmer

Hvis du bruker deling av kjøp, kan du laste ned apper og spille av innhold som de andre i familiegruppen kjøper.

Bruk iPhone eller iPad til å laste ned innhold som familiemedlemmer har kjøpt

1. Åpne App Store, Apple TV-appen eller Apple Books.
  2. Finn familiemedlemmets kjøp.
    • I App Store: Trykk på profilbildet ditt øverst på skjermen, etterfulgt av Kjøpt.
    • I Apple TV-appen: Trykk på kategorien Bibliotek, etterfulgt av Familiedeling.
    • I Apple Books: Trykk på profilbildet ditt øverst på skjermen.
  3. Trykk på familiemedlemmets navn for å se vedkommendes innhold. Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke ser noe innhold eller ikke kan trykke på et familiemedlem.
  4. For å laste ned noe trykker du på nedlastningssymbolet ved siden av varen.

Bruk Macen til å laste ned innhold som andre i familien har kjøpt

Finn listen over kjøpene til familiemedlemmene dine, og last ned eller spill av innholdet.

Last ned en app på Macen din

1. Åpne App Store.
  2. Klikk på navnet ditt nederst i hjørnet. Hvis du ikke ser navnet ditt, klikker du på Logg på  og deretter på navnet ditt.
  3. Hvis du vil se innholdet til et familiemedlem, klikker du på navnet ditt ved siden av Kjøpt av. Velg deretter navnet til det aktuelle familiemedlemmet i listen som dukker opp.
  4. Last ned appen du vil ha.

Last ned et TV-program eller en film på Mac

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Klikk på Bibliotek øverst i vinduet, etterfulgt av pilen ved siden av Bibliotek i sidepanelet, og velg biblioteket til et familiemedlem.
  3. Last ned eller spill av TV-programmet du har lyst til å se.

Last ned en bok eller lydbok på Mac

1. Åpne Apple Books-appen.
  2. Klikk på navnet ditt nederst i hjørnet. Hvis du ikke ser navnet ditt, klikker du på Logg på  og deretter på navnet ditt.
  3. Kontosiden din vises. Velg et familiemedlems navn under Familiekjøp.
  4. Velg Bøker eller Lydbøker.
  5. Last ned bøkene du vil ha.

Bruk PC-en til å laste ned innhold som andre i familien har kjøpt

1. Trykk på Konto > Kjøp i familien på menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  2. Marker navnet på et familiemedlem for å vise vedkommendes innhold.
  3. Last ned eller spill av varene du ønsker.

Bruk din Apple TV, smart-TV eller strømmeenhet for å spille av TV-programmer som andre i familien har kjøpt

1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Velg Bibliotek > Familiedeling. Deretter velger du det aktuelle familiemedlemmet for å se filmene og TV-programmene vedkommende deler med andre.

Kan du ikke se innholdet til de andre i familien?

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.

Publiseringsdato: