Kundestøtte for iMovie

Gjør mer med iMovie

Lag en film

Finn ut hvordan du lager og finjusterer film, legger til video- og lydeffekter og deler med andre.

Flytt biblioteket

Hvis du trenger å frigjøre lagringsplass på Macen, kan du lagre iMovie-biblioteket ditt på en ekstern harddisk.

Kompatible kameraer

Et stort utvalg av digitale kameraer fra tredjeparter er kompatible med iMovie.

Oppdater prosjekter og hendelser

Du kan oppdatere prosjekter og hendelser laget med tidligere versjoner av iMovie manuelt eller automatisk, slik at de fungerer med den nyeste versjonen av macOS.

Ressurser

Brukerhåndbøker

Finn ut mer om funksjoner og utforsk alt iMovie kan gjøre på MaciPhone eller iPad.

Tilbakemeldinger

Send oss tilbakemelding om iMovie for macOS eller iOS og iPadOS.