Erstatningsprogram for bunndekslet på MacBook

Apple har fastslått at gummioverflaten på enkelte MacBook-enheter under visse omstendigheter, skiller seg fra bunndekslet til systemet. MacBook-enheter som er levert i tiden mellom oktober 2009 og april 2011, kan ha dette problemet.

Apple vil omkostningsfritt erstatte bunndekslet på alle berørte MacBook-enheter som har dette problemet.

Du kan velge ett av to alternativer for å få et erstatningsbunndeksel til din MacBook. I alle tilfeller vil MacBook-serienummeret bli kontrollert for å bekrefte at enheten er berettiget til dette programmet.

• Besøk en Apple-autorisert tjenesteleverandør – Finn en her.
  • Apple teknisk kundestøtte – Kontakt oss.

Merk: Hvis din MacBook ikke viser noen tegn til dette problemet, behøver du ikke å gjøre noe nå.

Hvis du mener at du har betalt for reparasjon eller erstatning på grunn av dette problemet, kontakter du Apple angående refusjon.

Dette verdensomfattende Apple-programmet innebærer ingen utvidelse av standardgarantidekningen til en berørt MacBook-enhet.

Dette programmet dekker berørte MacBook-enheter i fire år fra den opprinnelige kjøpsdatoen. Apple vil fortsette med å vurdere servicedata og sørge for ytterligere utvidelser av programmet ved behov.

Informasjon per 14. november 2014