Erstatningsprogram for bunndekslet på MacBook

Apple har fastslått at gummioverflaten på enkelte MacBook-enheter under visse omstendigheter, skiller seg fra bunndekslet til systemet. MacBook-enheter som er levert i tiden mellom oktober 2009 og april 2011, kan ha dette problemet.

Apple vil omkostningsfritt erstatte bunndekslet på alle berørte MacBook-enheter som har dette problemet.

Du kan velge ett av to alternativer for å få et erstatningsbunndeksel til din MacBook. I alle tilfeller vil MacBook-serienummeret bli kontrollert for å bekrefte at enheten er berettiget til dette programmet.

Betjent service

• Besøk en Apple-autorisert tjenesteleverandør – Finn en her.

Selvbetjening

• Bestill et nytt bunndekselsett på nettet.
    • Du vil motta et sett som inkluderer et nytt bunndeksel, skruer, en stjernetrekker og instruksjoner om hvordan du tar av det nåværende bunndekslet og installerer det nye.
    • Hvis du føler deg komfortabel med selvbetjening, kan du sende bestillingen din via nettet.

Merk: Hvis din MacBook ikke viser noen tegn til dette problemet, behøver du ikke å gjøre noe nå.

Hvis du mener at du har betalt for reparasjon eller erstatning på grunn av dette problemet, kontakter du Apple angående refusjon.

Dette verdensomfattende Apple-programmet innebærer ingen utvidelse av standardgarantidekningen til en berørt MacBook-enhet.

Dette programmet dekker berørte MacBook-enheter i fire år fra den opprinnelige kjøpsdatoen. Apple vil fortsette med å vurdere servicedata og sørge for ytterligere utvidelser av programmet ved behov.

Informasjon per 12. april 2013