Kundestøtte for MacBook

Bruk av MacBook

Koble til andre enheter

Hvis kabelen til den eksterne enheten ikke kan kobles til USB-C-porten på MacBook, trenger du kanskje en adapter.

Bruk Force Touch-styreflaten

Med Force Touch-styreflaten på MacBook kan du jobbe smartere i apper som Mail, Kart og Safari.

Slå på «Dra med tre fingre»

Med Dra med tre fingre-funksjonen kan du bruke Force Touch-styreflaten til å flytte ting rundt på MacBook-skjermen på en enkel måte.

Resources

Grunnleggende om MacBook

Finn ut mer om funksjoner, og utforsk alt MacBook kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for MacBook-modellen du har.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om macOS-funksjonene og hvordan du får mest ut av Mac-maskinen din.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.