Kundestøtte for Pages

Sett opp dokumentet ditt

Velg en dokumenttype, juster sidestørrelse og marger, endre hvordan teksten ser ut og så videre.

Legg til merking i dokumentet ditt

Gjør håndskrift om til tekst med Apple Pencil, legg til merknader, og tegn i et Pages-dokument.

Naviger i dokumentet ditt

Bruk innholdsfortegnelsesvisningen for å navigere raskt og enkelt i Pages-dokumentet ditt.

Publiser boken din

Finn ut alt du trenger for å publisere boken din direkte i butikken i Apple Books.

Ressurser

Brukerhåndbøker

Finn ut mer om funksjoner og utforsk alt Pages kan gjøre på Mac, iPad og iPhone.

Pages for iCloud

Opprett eller rediger dokumenter i en nettleser med Pages for iCloud.