Apple-serviceprogrammer

Program for direkte iOS-service

Programmet for direkte iOS-service er et praktisk og effektivt alternativ for organisasjoner som ønsker service på kvalifiserte Apple iOS-enheter. Ved hjelp av Apples servicedatabase kan autoriserte kontoer bestille ekte Apple-deler og håndtere alle aspekter ved Apple iOS-reparasjonsaktiviteten deres. Programmet er åpent for bedrifter/forretningsforetak, utdanningsinstitusjoner og forvaltningsorganer.

Programmet for direkte iOS-service er nå en del av selvbetjeningskontoprogrammet vårt. For ytterligere informasjon kan du besøke Selvbetjeningskonto-siden.