Support för Apple-ID

Flera konton

Det kan hända att du har flera Apple-ID utan att veta om det. När du skapar ett konto för en Apple-tjänst, som iCloud eller App Store, skapar du ett Apple-ID. Du behöver inte skapa ett nytt konto för varje tjänst, använd bara samma Apple-ID.
  • Så här tar du reda på om du har flera Apple-ID

Vill du ta reda på om du har ytterligare ett Apple-ID? Gå till Mitt Apple-ID och följ anvisningarna för hämtning av lösenord...
  • Apple-ID och iCloud

Ett Apple-ID är den e-postadress du använder som inloggning för i princip allting du gör med Apple, inklusive använda iCloud för att spara ditt innehåll, köpa låtar från iTunes Store och hämta program från App Store.
  • Om du har glömt ditt Apple-ID-namn

Om du inte kommer ihåg ditt Apple-ID kan du hämta det genom att följa anvisningarna på Mitt Apple-ID.