Support för iMac

Ställa in iMac

Använd Setup-assistenten för att gå igenom de enkla stegen som behövs för att börja använda din nya Mac.

Flytta över innehåll till din nya Mac

Använd Flyttassistent för att kopiera alla dina dokument, appar, användarkonton och inställningar till en ny Mac.

Ansluta en annan bildskärm

Anslut en extern skärm till din iMac med Thunderbolt-/usb 4-portarna.

Ansluta till andra enheter

Om det inte går att ansluta kabeln från din externa bildskärm, hårddisk eller annan enhet till Thunderbolt-/usb-4-porten på din iMac kan du behöva en adapter.

Ställa in trådlösa enheter från

Tangentbordet, musen och styrplattan som medföljer din iMac är redan parkopplade. Om du behöver parkoppla dem igen eller om du köpte dem separat kan du följa dessa steg.

Din handbok till iMac

Grundläggande om iMac

Läs om funktioner och upptäck allt som din iMac kan göra.

Användarhandbok för macOS

Läs om macOS-funktioner och hur du får ut så mycket som möjligt av din Mac.

Teknisk information

Hitta teknisk information för din specifika iMac-modell.

Det är inga problem med AppleCare+

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.