Support för GarageBand

Kom igång

Nyheter

Läs mer om de senaste uppdateringarna för GarageBand för macOS och GarageBand för iOS.

Uppdatera appar

Så här uppdaterar du GarageBand på din Mac, iPad eller iPhone.

Gör mer

Använd Drummer-loopar

Lägg snabbt till trummor i projektet och anpassa dem så att de passar för din låt.

Arbeta med trummisar

Du kan lägga till och justera dynamiska trumspår i dina låtar med Drummer.

Om du inte kan spela in ljud

I macOS Mojave eller senare måste du ge GarageBand åtkomst till den inbyggda eller anslutna ljudinmatningen.

Resurser

Användarhandböcker

Läs mer om funktioner och upptäck allt som GarageBand kan göra på din Mac, iPad eller iPhone.

Logic Remote för GarageBand

Så här använder du appen Logic Remote för att styra GarageBand på din iPad eller iPhone.