Support för Pages

Ställa in ditt dokument

Välj en dokumenttyp, justera sidstorlek och marginaler, ändra hur texten ser ut och ännu mer.

Gör markeringar i dokumentet

Omvandla handskrift till text med Apple Pencil, lägg till kommentarer och rita i ett Pages-dokument.

Navigera bland dina dokument

Använd innehållsförteckningsvyn för att snabbt och enkelt navigera bland dina Pages-dokument.

Publicera din bok

Ta reda på allt du behöver veta för att kunna publicera din bok direkt i Book Store i Apple Books.

Resurser

Användarhandböcker

Läs mer om funktioner och upptäck allt som Pages kan göra på din Mac, iPad eller iPhone.

Pages för iCloud

Skapa eller redigera dokument i en webbläsare med Pages för iCloud.