Support för Numbers

Låt Numbers räkna åt dig

Skapa formler som gör beräkningar eller manipulerar data med hundratals inbyggda funktioner.

Skapa och använda kategorier

Det är lätt att ordna och sammanfatta tabeller för att få nya insikter om dina data.

Använda och hantera mallar

Skapa en anpassad mall som du kan återanvända och dela filer med andra.

Konvertera och dela

Dela Numbers-kalkylblad genom att konvertera dem till kompatibla format som Microsoft Excel, CSV och PDF.

Resurser

Användarhandböcker

Läs mer om funktioner och upptäck allt som Numbers kan göra på din Mac, iPad eller iPhone.

Numbers för iCloud

Skapa eller ändra kalkylblad i en webbläsare med Numbers för iCloud.