Support för Safari

Lär känna Safari

Safari-profiler

Skapa separata profiler för saker som hem och arbete, så att du kan hålla ordning på dina surfaktiviteter.

Använd nycklar

Nycklar ersätter lösenord för enklare och säkrare inloggning på dina konton. Och de finns på själva enheten.

Webbappar

Lägg till dina favoritwebbplatser i Dock för en appliknande upplevelse.

Anpassa startsidan

Välj en bakgrundsbild och andra alternativ som Favoriter, Siri-förslag, iCloud-flikar och Läslista.

Lägg till tillägg

Safari-tillägg tillför funktioner och kan användas till att anpassa och förhöja din surfupplevelse.

Integritetsrapport

Se en lista över kända spårare som har blockerats från att spåra dig över alla webbplatser som du har besökt.

Autofyll lösenord

Använd autofyllfunktionen till att enkelt fylla i sparade användarnamn och lösenord och föreslå starka lösenord när du registrerar dig på webbplatser.

Importera bokmärken

Du kan importera dina bokmärken, din historik och sparade lösenord från Google Chrome eller Mozilla Firefox och fortsätta där du slutade.

Öka din säkerhet online

Läs om hur du känner igen och undviker nätfiske och andra bedrägerier, och hur du kan få en varning ifall webbplatsen som du besöker misstänks för nätfiske.

Resurser

Användarhandbok

Läs om funktioner och upptäck allt som Safari kan göra.

Konfigurera iCloud

Välj och ställ in de iCloud-funktioner som du vill använda, som Bilder, Kontakter, Kalendrar med mera.