Support för Mac Pro

Kom igång

Ställa in Mac

Använd Inställningsassistent för att gå igenom de enkla stegen som behövs för att börja använda din nya Mac.

Flytta över innehåll till din nya Mac

Använd Flyttassistent för att kopiera alla dina dokument, appar, användarkonton och inställningar till en ny Mac.

Gör mer med din Mac Pro

Ansluta flera bildskärmar

Du kan ansluta upp till åtta externa bildskärmar med upplösningar på upp till 8K beroende på din Mac-modell och uppdateringsfrekvens.

Om PCle-kort

Mac Pro kan anpassas med en mängd olika PCIe-kort för ytterligare funktioner.

Installera och byta ut delar i din Mac Pro

Läs om de olika delarna som du kan installera och uppgradera i din Mac Pro.

Så här installerar du SSD-moduler

Du kan byta ut och installera SSD-moduler i din Mac Pro.

Om statuslampan

Statuslampan på din Mac Pro lyser i olika mönster. Ta reda på vad de betyder.

Resurser

Grunderna om Mac Pro

Läs om funktioner och upptäck allt som Mac Pro kan göra.

Teknisk information

Hitta teknisk information för din specifika Mac Pro-modell.

Användarhandbok för macOS

Läs om funktioner och upptäck allt macOS kan göra.

Det är inga problem med AppleCare+

Få obegränsade reparationer vid oavsiktlig skada, prioriterad åtkomst till Apple-experter med mera.