Har du ett problem eller en viss aktivitet som du snabbt behöver hjälp med att lösa? Titta närmare på dessa snabbhjälp-ämnen.

Välj ett ämne

• Internet Om du behöver anvisningar eller inte kan ansluta till Internet eller en server kan du prova med dessa tips för att ansluta.
  •
  • AirPort + Time Capsule Läs felsökningstips för AirPort inklusive hur du ansluter Mac-datorn till ett trådlöst nätverk.
  •
  • E-post Här finns en översikt över att skicka och ta emot e-post inklusive felsökningstips gällande skicka eller ta emot e-post eller både och.
  •
  • Mac-underhåll För att din Mac-dator ska fungera på bästa sätt kan du följa dessa steg för att utföra underhåll inklusive uppdateringar och säkerhetskopiering av systemet.
  •
  • Programinstallation Läs om hur du installerar program, uppdaterar befintliga program och felsöker programinstallationer.
  •
  • Strömförsörjning eller systemstart Om du inte kan starta Apple-datorn, iPod-enheten eller någon annan Apple-enhet kan du prova dessa tips för att få ström igen.
  •
  • Utskrifter Läs om hur du ställer in skrivaren, skriver ut dokument och felsöker utskriftsproblem.
  •
  • USB och FireWire Här finns hjälp för att ansluta enheter till Mac-datorn och felsöka problem med enheter.
  •
  • Skivbränning Läs anvisningarna om att bränna CD- och DVD-skivor och vad du kan göra om det uppstår problem.
  •
  • Bluetooth Här finns hjälp för att ställa in en Bluetooth-enhet som exempelvis Apple Wireless Keyboard och Apple Wireless Mouse. Prova med tipsen här.