Geen cash. Geen moeite.

Apple Pay is heel handig en werkt gewoon op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankkaart, en nog veiliger ook.

De makkelijkste manier om te betalen in winkels.

Apple Pay gebruiken in combinatie met je iPhone of Apple Watch gaat snel en is veiliger dan je pincode intoetsen of met contant geld afrekenen.

Ontdek hoe je in winkels contactloos betaalt met Face ID.

Ontdek hoe je in winkels contactloos betaalt met Touch ID.

Betaal met Apple Pay wanneer je een van deze symbolen ziet.

De makkelijkste manier om te betalen in apps.

Met Apple Pay kun je aankopen doen in allerlei apps en hoef je je betalings­gegevens nooit meer in te voeren. Een taxi betalen, een pizza afrekenen of een nieuw paar sportschoenen kopen: het kan allemaal met één simpel gebaar of een blik op je device. Met de knop om te betalen met Apple Pay kun je nu nog sneller en veiliger betalen dan met je bankkaart.

De makkelijkste manier om te betalen op het internet.

Als je in Safari op je iPhone, iPad of Mac een aankoop doet, kun je Apple Pay gebruiken zonder eerst een account aan te maken, je betalingsgegevens in te voeren of lange formulieren in te vullen. Miljoenen winkeliers accepteren Apple Pay online. En met Touch ID op MacBook Air en MacBook Pro betaal je sneller, makkelijker en veiliger dan ooit. Met slechts één gebaar.

Privacy en beveiliging.
Bij iedere betaling.

De veiligere manier om te betalen.

Elke keer dat je iets koopt, maakt Apple Pay gebruik van een device-specifiek nummer en een unieke transactie­code. Je kaartnummer wordt dus nooit opgeslagen op je device of op de servers van Apple. En wanneer je betaalt, deelt Apple je kaartnummers nooit met de verkopende partij.

Snelle en veilige transacties.

Apple Pay werkt met Face ID of Touch ID om tweestaps­verificatie in te stellen. Je hoeft je betalingen dus niet te controleren aan de hand van een code, een geheime vraag of een wachtwoord.

Je betalingen blijven privé.

Wanneer je betaalt met een bankkaart of creditcard, bewaart Apple Pay geen transactiegegevens die naar jou persoonlijk te herleiden zijn.

Het zit allemaal in je Wallet.

Je kunt in Wallet niet alleen je instap­kaarten en tickets bewaren, maar ook je bankkaarten, creditcards en cadeau­bonnen. Apple Pay is geschikt voor vele creditcards en bankkaarten. Tik op het plusteken om kaarten toe te voegen aan Wallet en je blijft gewoon punten sparen en gebruikmaken van alle voordelen en veiligheids­voorzieningen van je kaarten.

Lees meer over de kaarten die Apple Pay ondersteunen

Apple Pay instellen is heel eenvoudig.

Ga direct aan de slag door bankkaarten en creditcards toe te voegen aan je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac.

Ontdek hoe je Apple Pay instelt

Maak je bedrijf klaar voor Apple Pay.

Apple Pay accepteren is eenvoudig.

Apple Pay is makkelijk in gebruik te nemen en biedt klanten een eenvoudige en veilige manier om hun aankopen te betalen met de devices die ze elke dag al gebruiken. Als je al creditcards en bankkaarten accepteert, neem je gewoon contact op met de leverancier van je betaalsysteem en laat je weten dat je voortaan ook Apple Pay wilt accepteren. Ga naar Apple Pay voor winkeliers voor meer informatie of neem contact op met onze support voor winkeliers.

Laat je klanten weten dat je Apple Pay accepteert.

Je kunt klanten heel makkelijk laten weten dat je Apple Pay accepteert. Download het Apple Pay-logo en gebruik het in e‑mailberichten, op betaal­schermen en op je website. Bestel Apple Pay-stickers en bevestig ze op je etalage en kassa.

Download de sticker en richtlijnen

Bestel Apple Pay-stickers voor je winkel

Voeg Apple Pay toe aan je Kaarten-vermelding