Laat je werknemers beter presteren met iPhone, iPad en Mac.

Wanneer je mensen de kans geeft om op hun eigen manier te werken, met de tools waar ze vertrouwd mee zijn, worden ze gemotiveerd om hun beste werk af te leveren. Werknemers geven de voorkeur aan iPhone, iPad en Mac omdat ze daarmee productiever en creatiever kunnen zijn en makkelijker kunnen samen­werken. Het is nu eenvoudiger dan ooit om Apple technologie op je kantoor te introduceren op een manier die IT‑teams alle middelen in handen geeft om Apple producten aan te schaffen, te implementeren en te ondersteunen.

Overal omarmen bedrijven Apple op de werkvloer.

Het moderne bedrijfsleven stapt over op een nieuw model om medewerkers toegang tot Apple te geven. Van de installatie en configuratie van iOS en macOS tot devicebeheer en support: deze kernprincipes vereenvoudigen het proces.

Afgestemd op werknemers

Laat je medewerkers zelf kiezen met welke devices ze het meest voor elkaar krijgen, en bied ze heldere keuzes over het aanbod aan ondersteunde producten.

Flexibele financiële modellen

Door de mogelijk­heden voor doorlopend leasen en terugkoop kunnen bedrijven flexibel reageren, en verschuiven aankopen van een investerings­model naar operationele kosten.

Uitrol en beheer anno nu

De IT‑afdeling kan iPhone, iPad en Mac draadloos implementeren. En werknemers mogen hun nieuwe devices zelf uitpakken.

Gepersonaliseerde configuratie en app‑omgeving

Na de eerste bedrijfs­­configuratie kunnen werknemers hun devices aan hun eigen smaak aanpassen en de combinatie van apps kiezen die voor hen het beste werkt.

Gedeelde verantwoordelijkheid voor onderhoud

Veel mensen weten al hoe ze Apple devices kunnen gebruiken en ondersteunen, dus de verantwoordelijkheid voor het dagelijks onderhoud wordt gedeeld tussen IT en de eindgebruiker.

We hebben het uitrollen van iPhone, iPad en Mac op je kantoor nog eenvoudiger gemaakt.

Met hand­leidingen, hulp­middelen en services van Apple druk je de kosten, bespaar je tijd en neem je drempels weg bij het uitrollen en onderhouden van Apple producten binnen de onderneming.

Devices introduceren en goedkeuren.

We hebben de resources die je nodig hebt om Apple producten bedrijfsbreed in te zetten. In de beveiligings­hand­leidingen wordt haarfijn uitgelegd hoe veilig onze hardware en platforms zijn op elk netwerk, zodat je er zeker van kunt zijn dat je bedrijfs­gegevens goed beschermd zijn. En met training en certificering krijgt je IT‑team de kennis en best practices die ze nodig hebben om Apple producten intern uit te rollen.

Ga meteen aan de slag.

Zodra je Apple producten hebt goedgekeurd voor de werkplek, bestaat de volgende stap eruit ze in te stellen en te configureren overeenkomstig je IT‑beleid. Ontdek hoe je devices op je netwerk aansluit en de ervaring optimaliseert met de draad­loze netwerk­mogelijk­heden van Cisco. En gebruik tools als MDM (Mobile Device Management) naast Apple Business Manager om iPhone, iPad en Mac moeiteloos te implementeren en beheren.

Bied je medewerkers de optimale ervaring.

Voor een optimale ervaring heb je meer nodig dan alleen indruk­wekkende devices. Start je programma en informeer je werknemers tijdens elke stap van het proces. We hebben sjablonen voor e‑mails, nieuws­brieven, intranet­portals en meer. Je kunt werknemers ook zichzelf laten helpen door basis­hand­leidingen met handige tips beschikbaar te stellen. Het gaat erom een naadloze introductie te bieden en ze te leren verder te gaan en meer te doen met hun Apple producten.

Maak gebruik van ononderbroken support.

Je weet nooit wanneer jij of je medewerkers hulp nodig hebben met Apple devices. Daarom bieden we – in aanvulling op de interne diensten van je IT‑teams – de profes­sionele services van AppleCare en de Apple Support-app. Zo weet je zeker dat je medewerkers de instructies krijgen die ze nodig hebben om productief te blijven.