De beste business­experts ter wereld zijn ook onze partners.

Bedrijven van elk formaat kunnen iOS afstemmen op hun behoeften. En door met onze partners samen te werken aan mobiele strategieën, appontwikkeling, bedrijfs­netwerken en de integratie van back‑end­systemen, haal je het meeste uit iPhone, iPad en Mac.

Accenture ontwikkelt iOS-oplossingen waarmee zakelijke klanten hun bedrijfsvoering compleet kunnen vernieuwen.

Accenture combineert zijn positie als marktleider op het gebied van industrie en digitale transformatie met de kracht, eenvoud en veiligheid van iOS. Hierdoor krijgen bedrijven toegang tot nieuwe inkomsten, verhogen ze de klant­tevredenheid en productiviteit en reduceren ze de kosten. Accenture heeft binnen bepaalde Accenture Digital Studios speciale iOS-afdelingen opgericht, met een team deskundige medewerkers van zowel Accenture als Apple. Dit team gaat gezamenlijk zakelijke klanten adviseren op het gebied van klant­interactie en de nieuwe mogelijkheden die iPhone en iPad daarbij bieden.

98%van de honderd belangrijkste klanten van Accenture werkt al minstens tien jaar samen met het bedrijf.

Cisco levert de belangrijkste netwerk- en samenwerkings­tools voor Apple producten en zorgt voor de beste beveiliging.

Apple en Cisco zijn samen verantwoordelijk voor de beste mobiele oplossingen met Apple devices op Cisco-netwerken. Dankzij de integratie van iOS, macOS en de nieuwste technologie van Cisco kunnen bedrijven naadloos verbinding maken met zakelijke netwerken. Ook kunnen ze belangrijke bedrijfs­apps optimaliseren en samenwerken via audio- en video­gesprekken. Allemaal met de beveiliging die bedrijven nodig hebben.

95%van de Fortune 500-bedrijven gebruikt een netwerk van Cisco.

Haal meer uit iOS met de ondernemings­expertise van Deloitte.

EnterpriseNext van Deloitte is een nieuw Apple programma waar meer dan 5000 consultants bij betrokken zijn. Deze consultants helpen bedrijven het iOS-platform maximaal te benutten, bijvoorbeeld met EnterpriseNext for iOS-workshops die twee weken duren en waarin gericht naar oplossingen wordt gezocht. Ook kunnen bedrijven gebruikmaken van EnterpriseNext Value Maps for iOS, waarmee ze nieuwe mobiele kansen in kaart kunnen brengen.

Bij Deloitte zijn meer dan100.000iOS-devices in gebruik en meer dan 75 apps op maat ontwikkeld voor verschillende sectoren.

GE bouwt industriële apps met Predix en iOS.

Apple en GE werken samen aan efficiëntie­verbetering en optimalisatie van de workflows binnen meerdere sectoren, zoals energie, transport, productie en de gezondheidszorg. Met de GE’s Predix SDK for iOS kunnen ontwikkelaars native apps op maat bouwen voor iPhone en iPad. Hiermee krijgen industriële ondernemingen een beter beeld en meer inzicht in de prestaties van hun assets en operaties – alles vanuit een eenvoudige en intuïtieve gebruikers­interface.

Meer dan100.000machines zijn aangesloten op Predix, het app-platform van GE dat voor de industrie is ontwikkeld

IBM is specialist in big data en de ontwikkeling van apps voor grote ondernemingen.

IBM is een krachtpatser op het gebied van bedrijfs­oplossingen en tevens onze grootste reseller. Ze hebben IBM MobileFirst for iOS ontwikkeld, een verzameling apps en oplossingen die gebruikmaken van bedrijfs­gegevens en geavanceerde analyse­functies waarmee je je bedrijf de goede richting in stuurt. Met IBM Mobile at Scale kun je die apps schaalbaar maken om je bedrijfsvoering drastisch te veranderen. En als je macOS op grote schaal wilt implementeren en beheren, kun je dat overlaten aan IBM Managed Mobility Services for Mac.

100+bedrijfsapps op maat maken gebruik van big data en analysefuncties.

SAP maakt corebusiness-processen mobiel met iOS.

Bij SAP heeft men de SAP Cloud Platform SDK voor iOS ontwikkeld, en ook de Fiori-ontwerptaal voor iOS en SAP Academy voor iOS. Hiermee kunnen de meer dan 2,5 miljoen ontwikkelaars bij SAP razendsnel native apps voor iOS ontwikkelen met Swift. Met deze apps kun je je SAP-systemen verder uitbreiden en toegang krijgen tot belangrijke bedrijfsgegevens en ‑processen. Allemaal door gebruik te maken van de bekende features van iPhone en iPad, zoals Touch ID, locatie­voorzieningen en meldingen.

76%van alle transacties ter wereld verlopen via een SAP‑systeem.

Een betere mobiele workflow dankzij onze partners.

We werken ook nog eens samen met de beste developers ter wereld, waaronder Box, DocuSign en Roambi Analytics. Deze ontwikkelaars creëren bedrijfsoplossingen aan de hand van de nieuwste iOS-technologie. De apps die zij maken, kunnen worden benut door bedrijven van elke grootte en in alle takken van industrie.