De beste business­experts ter wereld zijn ook onze partners.

Door met onze partners samen te werken aan mobiele strategieën, app-ontwikkeling, bedrijfsnetwerken en de integratie van back‑endsystemen, haal je het meeste uit iPhone, iPad en Mac.

Accenture ontwikkelt Apple oplossingen waarmee zakelijke klanten hun bedrijfsvoering compleet kunnen vernieuwen.

Accenture combineert zijn positie als marktleider op het gebied van industrie en digitale transformatie met de kracht, eenvoud en veiligheid van Apple. Hierdoor krijgen bedrijven toegang tot nieuwe inkomsten, verhogen ze de klant­tevredenheid en productiviteit en reduceren ze de kosten. Accenture heeft binnen bepaalde Accenture Digital Studios speciale Apple afdelingen opgericht, met een team ontwikkelaars op locatie. Dit team gaat gezamenlijk zakelijke klanten adviseren op het gebied van klant­interactie en de nieuwe mogelijk­heden die iPhone en iPad daarbij bieden.

98%van de honderd belangrijkste klanten van Accenture werkt al minstens tien jaar samen met het bedrijf.

Cisco levert de belangrijkste netwerk- en samen­werkings­tools voor Apple producten en zorgt voor de beste beveiliging.

Apple en Cisco zijn samen verantwoordelijk voor de beste mobiele oplossingen met Apple devices op Cisco-netwerken. Dankzij de integratie van iOS, iPadOS, macOS en de nieuwste technologie van Cisco kunnen bedrijven naadloos verbinding maken met zakelijke netwerken. Ook kunnen ze belangrijke bedrijfs­apps optimaliseren en samen­werken via audio- en video­gesprekken. Allemaal met de beveiliging die bedrijven nodig hebben.

95%van de Fortune 500-bedrijven gebruikt een netwerk van Cisco.

Maak optimaal gebruik van iPhone en iPad met de zakelijke expertise van Deloitte.

EnterpriseNext van Deloitte is een nieuw Apple programma waar meer dan 5000 consultants bij betrokken zijn. Deloitte is toonaangevend in de ontwikkeling van strategieën voor digitale transformatie en helpt bedrijven de iOS- en iPadOS-platforms maximaal te benutten. Bijvoorbeeld met EnterpriseNext-workshops van twee weken en EnterpriseNext Value Maps.

Bij Deloitte zijn meer dan100.000Apple devices in gebruik en meer dan 75 apps op maat ontwikkeld voor verschillende sectoren.

GE bouwt industriële apps met Predix en iOS en iPadOS.

Apple en GE werken samen aan efficiëntie­verbetering en optimalisatie van de workflows binnen meerdere sectoren, zoals energie, transport, productie en de gezondheidszorg. Met de Predix-SDK voor iOS en iPadOS van GE kunnen ontwikkelaars native apps op maat bouwen voor iPhone en iPad. Hiermee krijgen industriële ondernemingen een beter beeld en meer inzicht in de prestaties van hun assets en operaties – alles vanuit een eenvoudige en intuïtieve gebruikers­interface.

100.000+machines aangesloten op Predix, het app-platform van GE dat voor de industrie is ontwikkeld.

IBM zorgt voor een nieuwe generatie dynamische en slimme mobiliteitsapps.

IBM is een krachtpatser op het gebied van bedrijfs­oplossingen. IBM MobileFirst for iOS en Mobile at Scale bieden een verzameling apps en oplossingen die gebruikmaken van bedrijfs­gegevens, en die kunnen zorgen voor transformatie in het zakenleven. En met IBM Watson Services voor Core ML en de IBM Cloud Developer Console voor Apple kunnen ontwikkelaars nu machine learning combineren met kunstmatige intelligentie en de cloud voor een nieuwe generatie dynamische apps die na verloop van tijd steeds slimmer worden.

100+branchespecifieke apps op maat, aangestuurd door big data en analytics.

Salesforce moderniseert de gebruikerservaring op iPhone en iPad.

Apple en Salesforce slaan de handen ineen om een transformatie tot stand te brengen in de manier waarop bedrijven contact maken met klanten: ’s werelds belangrijkste CRM-systeem wordt gecombineerd met ’s werelds meest geavanceerde mobiele besturings­systeem voor bedrijven. Met de vernieuwde Salesforce-app en de Salesforce Mobile SDK kunnen miljoenen klanten en ontwikkelaars van Salesforce in de native app maximaal profiteren van alle mogelijk­heden van iPhone en iPad.

2 biljoentransacties per jaar op Salesforce.

SAP maakt corebusiness-processen mobiel op iPhone en iPad.

Bij SAP is de SAP Cloud Platform SDK voor iOS ontwikkeld, en ook de Fiori-ontwerptaal voor iOS en SAP Academy voor iOS. Hiermee kunnen ontwikkelaars overal ter wereld, waaronder de 2,5 miljoen ontwikkelaars bij SAP zelf, razendsnel native apps ontwikkelen met Swift. Met deze apps kun je je SAP-systemen verder uitbreiden en toegang krijgen tot belangrijke bedrijfs­gegevens en ‑processen. Allemaal door gebruik te maken van de bekende features van iPhone en iPad.

77%van alle transacties ter wereld verlopen via een SAP‑systeem.

Een betere mobiele workflow dankzij onze partners.

We werken ook nog eens samen met de beste developers ter wereld, waaronder Box, DocuSign en SAP. Deze ontwikkelaars creëren bedrijfs­oplossingen aan de hand van de nieuwste iOS- en iPadOS-technologie. De apps die zij maken, kunnen worden benut door bedrijven van elke grootte en in alle takken van industrie.