Apple op het werk.

Kijk hoe bedrijven overal ter wereld hun manier van werken veranderen met behulp van Apple devices en apps.

Capital One

Meer power voor je team.

Capital One zet iPhone, iPad, Mac en Apple Watch in, zodat medewerkers hun werk kunnen doen op devices waarmee ze al vertrouwd zijn. Zo kunnen ze de dienstverlening een heel andere invulling geven.

Als je mensen de intuïtieve devices geeft waarmee ze al vertrouwd zijn en ze de tools biedt om nieuwe ervaringen te creëren en klanten op nieuwe manieren te bereiken, zie je geweldige dingen ontstaan.

Frank LaPrade Chief Enterprise Services Officer, Capital One

SKF

Productieprocessen transformeren.

Bij SKF maken fabrieksmedewerkers gebruik van iPhone en iPad om met collega’s te communiceren en de productie te monitoren. Samenwerken gaat zo heel eenvoudig en problemen kunnen snel worden opgelost.

Het gaat er uiteindelijk vooral om dat we onze fabrieks­medewerkers meer mogelijkheden bieden. Ze kunnen nu veel efficiënter samen­werken met hun lijn­manager. Zo creëren we nieuwe communicatie­vormen.

Christoffer Malm Head of Connectivity Room, SKF

British Airways

Klantbetrokkenheid verbeteren.

Servicemedewerkers bij British Airways gebruiken iPad en maatwerk‑apps om te communiceren met klanten, belangrijke vlucht- en luchthaven­informatie door te geven, reizen om te boeken en bagage te tracken.

200+British Airways gebruikt iPad, iOS en maatwerk‑apps om zijn dienstverlening te verbeteren op 200 luchthavens overal ter wereld.

Schindler

Onderhoud makkelijker gemaakt.

Monteurs van Schindler maken gebruik van iPhone om de voorraad te checken, onderdelen te bestellen en technische informatie, onderhouds­instructies, veiligheids­voorschriften en checklists te raadplegen.

17.760  mDoor gebruik van de FieldWiki-app wordt jaarlijks een stapel papier bespaard van maar liefst 17.760 meter hoog. Dat is twee keer zo hoog als de Mount Everest.

Finnpilot

Workflows optimaliseren.

Loodsen van Finnpilot gebruiken iPad om opdrachten te accepteren, belangrijke loods­informatie te ontvangen, onveilige situaties te melden en met de facturering te beginnen. Ze hebben verder geen andere devices nodig.

Op iPad kun je talloze kaarten, documenten en andere belangrijke zaken kwijt. Zo hebben we de benodigde informatie altijd direct bij de hand.

Jan Pihlström Chief Pilot, Finnpilot Pilotage Ltd

Tokyo Metro

Operations nog efficiënter maken.

Inspecteurs van Tokyo Metro maken gebruik van iPad en iBeacon voor het opsporen, documenteren en melden van problemen. Bij hun tunnel­­controles hoeven ze dus niet meer een digitale camera, stapels formulieren en kaarten mee te sjouwen.

Om hun werk goed te kunnen doen, moeten onze mensen over de nieuwste technologie beschikken. iPad is dan ook een geweldig hulpmiddel voor ons.

Yoshimitsu Oku President, Tokyo Metro

Meer succesverhalen.

Hoor hoe andere bedrijven iedere dag iOS gebruiken.

Aan de slag.

Wat je eerste stap ook is, met onze hulp heb je hem zo genomen.