Internationale succesverhalen.

Kijk hoe bedrijven over de hele wereld devices en apps van Apple gebruiken om hun manier van werken te veranderen.

BSH

Vernieuwing in de buitendienst.

Met iPad en apps op maat kunnen monteurs van BSH efficiënter en beter geïnformeerd te werk gaan en zo uitstekende klantenservice bieden. De iPadOS-apps zijn samen met IBM ontwikkeld en bieden in real time toegang tot werkorders, voorraadgegevens en gedetailleerde productinformatie over meer dan 80.000 huishoudelijke apparaten.

SKF

Innovatie bij de productie met iOS.

Met iPhone en apps op maat, die zijn ontwikkeld met de SAP Cloud Platform SDK voor iOS, heeft SKF corebusiness-processen vereenvoudigd, de productiviteit van werknemers verhoogd en fouten tijdens de productie geëlimineerd. Fabrieks­medewerkers zijn mobieler en profiteren van een gebruikservaring die eerder niet mogelijk was, met naadloze toegang tot SAP-systemen.

70%tijdbesparing bij systeemgerelateerde processen

John Lewis & Partners

Ongekende klantenservice.

Met iPhone kunnen de Partners in de John Lewis-winkels direct zien of iets op voorraad is, in de winkel of online. Ze kunnen snel informatie opzoeken over meer dan 350.000 producten. Klanten krijgen zo altijd accuraat en betrouwbaar advies.

BDC

Mobiliteit die zich uitbetaalt.

Accountmanagers van BDC gebruiken iPad met iOS‑apps op maat om veilig financiële gegevens te bekijken, consulting­diensten aan te bieden en lening­opties uit te rekenen. In het eerste jaar dat ze met iPad werkten hebben account­managers 2000 leningen voor kleine bedrijven afgesloten op de locatie van de bedrijven zelf, waarvoor telkens niet meer dan één bezoek nodig was.

AXA France

Zo maak je financieel advies eenvoudig en inzichtelijk.

De verzekeringsadviseurs van AXA France gaan nooit de deur uit zonder hun iPad Pro met daarop een speciale iOS-app die het bedrijf met IBM heeft ontwikkeld. Samen met de klant brengen ze in die app diens complete financiële plaatje in kaart. Dankzij deze persoonlijke aanpak bouwen adviseur en cliënt een relatie van wederzijds vertrouwen op.

Rogers-O’Brien Construction

Beter bouwen begint met goed gereedschap. iOS.

De medewerkers van deze aannemer gebruiken hun iPhone en iPad om blauwdrukken te raadplegen, interactieve 3D-ontwerpen te bekijken en alle mensen en middelen op de bouwplaats in goede banen te leiden. Doordat iedereen toegang heeft tot de juiste informatie, worden projecten op tijd en binnen de begroting afgerond.

50.000+

Dankzij iPad gaan 250 medewerkers efficiënter met hun tijd om. Ze zijn niet meer afhankelijk van papieren documenten om ter plekke informatie in te zien en vast te leggen, waardoor ze per jaar ruim 50.000 uur besparen.

Capital One

Meer power voor je team.

Capital One zet iPhone, iPad, Mac en Apple Watch in, zodat medewerkers hun werk kunnen doen op devices waarmee ze al vertrouwd zijn. Zo kunnen ze de financiële dienstverlening een heel andere invulling geven.

British Airways

Klantbetrokkenheid verbeteren.

Servicemedewerkers bij British Airways gebruiken iPad en op maat gemaakte apps om te communiceren met klanten, belangrijke informatie over vluchten en luchthavens door te geven, reizen om te boeken en bagage te traceren.

200+British Airways gebruikt iPad, iOS en op maat gemaakte apps om zijn dienstverlening te verbeteren op 200 luchthavens overal ter wereld.

Finnpilot

Workflows optimaliseren.

Loodsen van Finnpilot gebruiken iPad om opdrachten te accepteren, belangrijke loods­informatie te ontvangen, onveilige situaties te melden en een begin te maken met de facturering. Ze hebben verder geen andere devices nodig.

Ga voor het beste.

Haal alles uit Apple producten door te innoveren met apps.

Meer informatie