Succes­verhalen

Steen voor steen via de app.

De bouwsector is dankzij Apple producten en mobiele apps zelf ook flink gerenoveerd. Opzichters op de bouwplaats hoeven geen stapels concepten en papieren documenten meer mee te nemen, maar hebben aan een iPad genoeg. Om werk­roosters, veiligheids­rapporten en onderhoudsgegevens te bekijken hoeven ze alleen maar een app te openen. Met de camera van iPhone en iPad kunnen beelden van kozijnen, muren, daken en bouwmateriaal worden vastgelegd, waardoor de projecten efficiënter gedocumenteerd kunnen worden. iOS- en iPadOS-apps zijn voor de bouwsector even onmisbaar geworden als cement.

Apple in actie.

Veiligheid op het werk

Met Apple Watch beschikken bouwvakkers vanaf hun pols over Valdetectie en SOS‑noodmelding. En met iPhone en iPad hebben ze altijd direct toegang tot de nieuwste veiligheidsinfo.

Projectmanagement

Op iPad kan je team complexe projectdetails op locatie organiseren en doorgeven. Met Apple Pencil kunnen teamleden conceptschetsen nauw­keurig annoteren en contracten ondertekenen.

Virtuele rondleidingen

Virtuele rondleidingen op iPhone en iPad houden bouwteams op schema en klanten op de hoogte. En met features als LiDAR en het Pro-camera­systeem zijn ze in een mum van tijd gemaakt.

Door iOS-apps te bouwen die net zo makkelijk te gebruiken zijn als een schep, leggen we gegevens op locatie nu heel anders vast. Hierdoor kan ons personeel beter en efficiënter samen­werken.

Amanda Lawrey Group Digital Manager, Fulton Hogan
88jaar actief
4,5Kbuitendienstmedewerkers
$ 3 miljoenaan kostenbesparingen

Kopen

We helpen je de beste, meest voordelige oplossing te vinden voor je bedrijf, of dat nu een kleine eenmanszaak is of een grote onderneming.

Aan de slag