Succes­verhalen

Apple staat voor zekerheid.

Verzekeringsmaatschappijen beschermen alles wat belangrijk voor ons is tegen de onvoorspelbaarheid van het leven. En wat er ook op ons pad komt, één ding is zeker: verzekerings­maatschappijen vertrouwen op Apple hardware, native apps en partnerschappen om de ervaring, efficiency en effectiviteit van hun adviseurs, schade-experts en risicoanalisten te vergroten.

Apple in actie.

Inspecties

Dankzij de geavanceerde on-device technologie kan een schade-expert of risicoanalist met slechts één device schade of risico’s beoordelen.

Verkoop en service

Met slimme apps kunnen verzekeringsagenten en ­adviseurs het juiste product aanbieden, waarbij ze altijd toegang hebben tot realtime-gegevens en aan de richtlijnen voldoen.

Training en facilitering

Dankzij locatie- en appgegevens en native technologieën beschikken werknemers over de meest recente informatie, waar ze ook zijn.

Met iPad en Zurich Onsite hebben we het voor onze klanten gemakkelijker en sneller gemaakt om hun risico’s te verlagen en hun waardevolle bezittingen te beschermen.

Fausto Steidle Head of Operations, Risk Engineering, Zurich
1,3Krisicoanalisten
2,6KiPads ingezet
4dagen minder nodig voor het invullen van
risicorapporten

Kopen

We helpen je de beste, meest voordelige oplossing te vinden voor je bedrijf, of dat nu een kleine eenmanszaak is of een grote onderneming.

Aan de slag