Met Openreach en iPhone blijft het VK verbonden.

In het Verenigd Koninkrijk hebben miljoenen mensen en bedrijven internet via Openreach. Voor het beheer van de ruim 190 miljoen kilometer aan netwerkkabels en een snelle dienstverlening aan de klant heeft Openreach elke monteur een iPhone gegeven. De geïntegreerde iPhone-features en de veertig interne apps zorgen voor een optimaal werkrooster, verbeterde veiligheidsprotocollen en een buitendienst die op rolletjes loopt. Bovendien heeft Openreach gekozen voor de flexibele upgrade-optie van Apple Financial Services, zodat de medewerkers altijd de nieuwste iPhone op zak hebben.

In het kort

£ 5,2 biljoen omzet
40 apps op maat
gebouwd
30 duizend engineers met een
iPhone

Service. Op z’n snelst.
Apps op maat en native features
voor gestroomlijnde workflows.

Workflowbeheer

Wanneer. Waar.
En hoe je er komt.

Efficiëntie

Gedetailleerde gegevens.
Meteen toegang.

Connectiviteit

De perfecte
routerplek.

Veiligheid

Een app die
de veiligheid verbetert.

Productiviteit

Ingebouwde features
voor elke klus.

Alleen bij Apple

iPhone-features

iOS is gebruiksvriendelijk en daarom ideaal voor de Openreach-monteurs. Met Face ID kunnen ze hun device overal veilig ontgrendelen. Dankzij de lange gebruiksduur van de batterij kunnen ze hun device de hele dag gebruiken. En met Siri kunnen ze handsfree multitasken of via FaceTime een collega bellen.

Apps
op maat

Met de tools van Apple heeft Openreach veertig eigen apps ontwikkeld. Afspraken, klantgegevens en informatie over het netwerk zijn allemaal met één keer tikken op te vragen. Dat is pas echt efficiënt.

Apple Financial Services

Dankzij Apple Financial Services hebben de medewerkers van Openreach altijd de nieuwste iPhone op zak, die bovendien de hoogste restwaarde heeft. Monteurs hebben zo altijd de meest recente technologie bij de hand en zijn de hele dag productief en online.

Successen

Ontworpen om te presteren.

Openreach zorgt ervoor dat ruim 25 miljoen huishoudens en bedrijven een betrouwbare internetverbinding hebben.

Veertig interne apps zorgen onder meer voor veilige werkomstandigheden en een flexibel opererende buitendienst.

Dankzij iPhone-technologie is de wachttijd voor klanten een stuk korter en verloopt het inplannen van de afspraken sneller en beter.

iPhone is uitermate intuïtief in het gebruik, met als resultaat tevredener medewerkers en klanten die sneller online zijn.

Kopen

We helpen je de beste, meest voordelige oplossing te vinden voor je bedrijf, of dat nu een kleine eenmanszaak is of een grote onderneming.

Aan de slag

Deel dit verhaal.